Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שינוי תצוגת "נושאים חדשים"


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו תצוגת נושאים חדשים אתם מעדיפים?  

53 הצבעות

  1. 1. איזו תצוגת נושאים חדשים אתם מעדיפים?

    • ישנה
      35
    • חדשה
      18

הסקר סגור ולא ניתן להצביע בו יותר

  • בכדי להצביע לסקר עליך להתחבר או להירשם.
  • הסקר ננעל בתאריך 04/09/21 בשעה 21:00

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות,

עלה לי הרעיון להחליף את תצוגת הנושאים בעמוד "נושאים חדשים".

היתרונות לכאן ולכאן הם כדלקמן:

בשיטה הנוכחית מוצגים הרבה (ממש ממש הרבה) נושאים.

בשיטה "החדשה" מוצגים רק 20 נושאים, אבל יחד עם שם הנושא, מוצג גם חלק מההודעה האחרונה שפורסמה בו (או כולה, אם היא קצרה מספיק).

ענו בבקשה בסקר - מה אתם (השאלה רלוונטית רק למי שמשתמש בעמוד הזה מן הסתם) מעדיפים? הסקר יינעל אוטומטית בסוף השבוע הבא.

 

*אני מכיר את הבעיה עם זה שנושאים שלא נקראו עדיין כבר לא מודגשים (רק בתצוגה הזו) וכרגע מסתבר שזה בוטל בכוונה כי זה בכלל היה באג וזה לא באמת הדגיש את הנושאים הנכונים. אני מנסה לראות אם יש לזה תחליף כלשהו או את האפשרות לייצר משהו שיענה על הדרישה הזו.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

זה אמור להציג את שני המצבים שאתה מדבר עליהם?

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • שבועיים מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...