Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הזמנתי היום רכב חדש מסוג קיה סורנטו. 

אחת ההטבות שמציע היבואן היא התקנת מערכת איתוראן, ליתר דיוק מדובר באיתוראן כוכב, איתוראן דאבל ועלוקה. 

מצד אחד אני מעדיף כמה שפחות התקנות ברכב ומוכן לשלם לביטוח קצת יותר כדי לותר על כל הדרישות מיגון. אני גם מעדיף לא להיות לקוח של עוד חברה (איתוראן) ושלא יעקבו אחרי. 

מצד שני, מדובר פה בהטבה כספית, לא יודע בדיוק כמה עולה ההתקנה הזו, ויכול להיות שמחר או בשנה הבאה הביטוח כן ידרוש את המיגון. 

מה אתם הייתם עושים? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קודם כל תתחדש!

גם אני הזמנתי לא מזמן רכב ונמצא בדיוק באותה התלבטות. שום התערבות מקומית ברכב חדש, אף פעם לא מבשרת טובות.

מצד שני אני לא חושב שיש לנו יותר מדי ברירה מול חברות ביטוח.

פורסם

שלום

אני נתקלתי לכאורה בסוג של " קומבינה " של חברות הביטוח וחברות המיגון. אתה קונה רכב חדש ומותקנת בו מערכת מיגון לפי דרישות הביטוח. אחרי שנתיים אתה נדרש לבדיקת מיגון ואז נאמר לך שהמיגון הקיים אינו מספיק ( אם הוא לא מספיק אז איך שהרכב היה חדש לא דרשתם אותו ? ).

ברכב האחרון ביטלתי את האיתורן אחרי שנתיים. כאשר אתה מתקשר לבטל את השירות מנסים במקום למכור לך אחריות על המערכת.

אישית , אם אפשר לוותר על מיגון בהתקנה מקומית הייתי מוותר.

פורסם (נערך)

ברוב חברות הביטוח ניתן לוותר על איתוראן תמורת תוספת פרמייה שנתית של ₪600. לפעמים ידרשו כספת במקומה. לפעמים לא. 

זו בעצם "ההטבה" שאתה מקבל. 

תעשה כמה טלפונים ותראה. 

תלוי בסוג הרכב אבל ברובם , אחרי שלוש שנים ועם ירידת הערך בחצי גם הביטוח מפסיק לדרוש איתוראן. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה.

ביררתי בכמה חברות, בחלקן ניתן לוותר על המיגון בתוספת של 300 ש"ח בערך. 

מחר אוודא שוב. 

נראה לי שבעצם איתוראן נותנת את ההתקנה בחינם או כמעט בחינם ליבואן כדי להרוויח את דמי המנוי. 

היבואן מצידו מציג את זה כהטבה ללקוח וגם מתמחר את זה גבוה בהרבה, שיראה טוב יותר. 

נראה לי  שאוותר על כל ההתקנות המקומיות ועל "ההטבה". 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...