Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 פיקאסו תקציב 45א'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי המון שירשורים לגבי הרכב הנל והוא די עונה לי על הדרישות של 7 מקומות. בתקציב עד 45 אש"ח אני רואה מכוניות משנתונים 16-17 עם 150-180 א קמ. הדגם של 1.6 בנזין. אם מדובר במכונית שטופלה במוסך היבואן האם מומולץ לקנות עם קמ כזה? איזה תקלות צפויות? הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה. 

פורסם

בגדול הרבה רכב בקצת כסף, אבל לא מעט תחזוקה,

אמינות בסיסית לא רעה יש אבל תחפש כאן האחזקה השוטפת יקרה (אם לא מעט תקלות קטנות מעצבנות) ובקלומטרג'ים שאתה מחפש אני מניח שתפגוש מהר את אותם התקלות.

פורסם

אמינות בסיסית (מנוע וגיר) טובה. המנוע מתוחכם (טורבו, הזרקה ישירה, תזמון שסתומים משתנה) עם כל ה"Godies" של תקן יורו 6.1. המשמעות היא חיישנים ורכיבים היקפיים שונים שדורשים החלפה פעם ב-100K ק"מ לערך (למשל סולונאיד של תזמון שסתומים משתנה, שסתום פריקה של הטורבו, חיישן חמצן וכד'). 

אין כשלים מהותיים במנוע הזה (היה פגם בייצור של מכסה שסתומים בשנתון 15-16, אך סביר להניח שהוא הוחלף כבר) ובסך הכל הוא מנוע מאד מוצלח, אך כן דורש טיפול איכותי עם הקפדה על שמנים בתקן מתאים (PSA B71 2297) ומסננים (אוויר/שמן) מקוריים בלבד וכן ידרוש החלפת חיישן כזה או אחר פעם ב-. 

רצוי לטפל במוסך מתמחה שמכיר את המנוע (לטובת דיאגנוסטיקה מהירה במקרה שאחד החיישנים דורש החלפה).

הגיר האוט' אמין מאד ומוצלח.

חשובה מאד ההיטורייה של המכונית, כדאי לפסול מכוניות ללא היסטוריית טיפול מסודרת או שטופלו במוסכים כלליים שאינם מתמחים.

עדיפה מכונית מיד פרטית שלא שירתה בציי רכב.

מכונית שמורה ומטופלת, תעניק חוויה שימוש טובה, אך לא תבטיח לך אפס תקלות (כאמור חיישן פה ושם לאחר 100K ק"מ)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מתלבט בין 2 רכבים. 

2016 עם 70א' קמ מחיר נדרש 50א' שח

2017 עם 160א' קמ מחיר נדרש כ40א' שח

עוד לא ראיתי את הרכבים, שניהם מטופלים במוסכים מורשים. 

באיזה מהם כדאי להתמקד? 50 א' קצת מעל התקציב. 

פורסם

כדאי לראות קודם את 2016 . 

90000 ק"מ הפרש זה המון.

רכב שמתחיל אצלך עם 160000 ק"מ וקוראים לו סיטרואן כנראה ישאר אצלך עד הסוף או יימכר בגרושים

• תוכן חדש...