Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

נראה לי שהגיע הזמן להתחדש בצמיגים חדשים (4). בקרוב אעלה תמונות של הצמיגים המותקנים עכשיו ברכב, נראה לי שמצבם בכי רע.

כנראה שמקום הרכישה יהיה באוטודיפו (בעל הרכב מעדיף "חברה"...) **אין בכוונתי לפרסום כלל ואינני יודע אם אלו מחירים טובים/זולים**

כפי שראיתי שם יש כעין 3 קבוצות 

• SUNWIDE ו FULLRUN - רבעייה ב650.
  • DEBICA ב900
  • DUNLOP דגם SPFM800, 

גודייר EAGLE SPORT 

Hankook K425 

הנ"ל 1070-1200.

רוב הנסיעה היא בתוך העיר וכ6K שנתי.

חשוב לי צמיג שיאריך ימים ולא ינזק משפשופי מדרכות.

ועוד שאלה ספציפית לגבי החנות הנ"ל (משהו מנסיון), האם הצגימים חדשים שם או שהתיישנו על גבי המדפים?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)

Debica סביר בטח ביחס למחירו.

הנקוק צ"ל טוב.

שווה לבדוק מחיר לפאלקן (כל הדגמים שלהם בסדר).

ארבעת האופציות האחרות שציינת - לא לגעת. בדגש על הדנלופ הזה שהוא צמיג אשפה, והגודייר איגל שהוא צמיג טורקי נחות.

לא משנה מה אתה קונה, לנסועה כזו חפש צמיג כמה שיותר חדש. אל תתפשר על זה כי בנסועה כזו הצמיגים יתייבשו לפני שיישחקו.

מה המידה?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

תודה על הכיוון.

המידה בכותרת, הרכב הוא קיה ריו.

הייתי ליד החנות היום ואמרו שאין להם תמיד הכל במלאי. יש 2 אפשריות: לבוא פיזית לחנות לפי המלאי (המחיר בחנות לא תואם לאתר, המוכר אמר לפעמים יקר/זול יותר) או לנזמין מהאתר אבל אין התחייבות לזמן יצור מסויים.

עוד 2 שאלות:

• כמה זמן המייצור זה סביר וכמה זה חוקי? (אם יש חוק)
  • האם זו מידה מצוייה ?

• תוכן חדש...