Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , התחלתי לקרוא פה והבנתי שכל ה״מערבולות״ בפח זה סווילרים האם פוליש ווקס יוריד את זה ויחייה את צבע הרכב (שחור)

בנוסף בגג יש לי ממש פיצוץ בצבע משלשלת ציפורים אצרף

תמונה בקרוב רואים את הצבע בסיס וזה דיי גדול והצבע הפך למאוד מחוספס גס כזה האם יש פתרון חוץ

מצבע

3FFC7FA6-189A-4A49-9AD0-0759BA7AC0E4.jpeg

פורסם (נערך)

בואו נעשה טיפה סדר במושגים

פוליש ווקס הם שני דברים לא קשורים כלל, ואחד לא תלוי בשני בשום צורה.

פוליש - אתה מוריד שכבה של לכה, רצוי לעשות כמובן אצל מישהו שמבין טוב, מאחר וזה תהליך שבביצוע לקוי עלול לגרום לנזקים לצבע.

ווקס- זה חומר שאתה מורח על הרכב שנותן לו הגנה, ברמת העקרון אפשר לשים אותו אפילו אחרי כל שטיפה(אישית אני שם), ההגנה של הווקס היא זמנית ויחסית לחומרים אחרים היא למעט זמן, סדר גודל של שבוע-שבועיים יכול להגיע גם לחודש.

לרוב אחרי פוליש אתה רוצה לשים ציפוי שזה יתן לך הגנה לאורך זמן רב יותר- נע סדר גודל של שנה ויכול להגיע גם לשנתיים אם תעשה מספר שכבות.

אם זה יקר לך(למרות שאם כבר הוצאת 1500+ על פוליש וכל מה שצריך לפני אז עוד כמה מאות שקלים על ציפוי זה כבר כסף קטן ביחס לתועלת) אתה יכול לשים אוטם צבע- מחזיק יותר זמן מווקס, פחות מציפוי, עד כה לא יצא לי להשתמש אז אני פחות מבין בשימוש באוטם, יש כאן בפורום כמה חברה שמכירים יותר לעומק את השימוש באוטם-חכה לתגובות נוספות.

נקודה נוספת- על צבעים מסויימים הטיפול החיצוני(פוליש וציפוי) משאיר אפקט "וואו" יותר משמעותי ביחס לאחרים, למשל על צבעים כמו שחור\אדום לעומת לבן.

מהצד השני צבעים אלו בהזנחה חיצונית נראים משמעותית רע יותר לעומת למשל לבן

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, ik3 כתב:

בואו נעשה טיפה סדר במושגים

פוליש ווקס הם שני דברים לא קשורים כלל, ואחד לא תלוי בשני בשום צורה.

פוליש - אתה מוריד שכבה של לכה, רצוי לעשות כמובן אצל מישהו שמבין טוב, מאחר וזה תהליך שבביצוע לקוי עלול לגרום לנזקים לצבע.

ווקס- זה חומר שאתה מורח על הרכב שנותן לו הגנה, ברמת העקרון אפשר לשים אותו אפילו אחרי כל שטיפה(אישית אני שם), ההגנה של הווקס היא זמנית ויחסית לחומרים אחרים היא למעט זמן, סדר גודל של שבוע-שבועיים יכול להגיע גם לחודש.

לרוב אחרי פוליש אתה רוצה לשים ציפוי שזה יתן לך הגנה לאורך זמן רב יותר- נע סדר גודל של שנה ויכול להגיע גם לשנתיים אם תעשה מספר שכבות.

אם זה יקר לך(למרות שאם כבר הוצאת 1500+ על פוליש וכל מה שצריך לפני אז עוד כמה מאות שקלים על ציפוי זה כבר כסף קטן ביחס לתועלת) אתה יכול לשים אוטם צבע- מחזיק יותר זמן מווקס, פחות מציפוי, עד כה לא יצא לי להשתמש אז אני פחות מבין בשימוש באוטם, יש כאן בפורום כמה חברה שמכירים יותר לעומק את השימוש באוטם-חכה לתגובות נוספות.

נקודה נוספת- על צבעים מסויימים הטיפול החיצוני(פוליש וציפוי) משאיר אפקט "וואו" יותר משמעותי ביחס לאחרים, למשל על צבעים כמו שחור\אדום לעומת לבן.

מהצד השני צבעים אלו בהזנחה חיצונית נראים משמעותית רע יותר לעומת למשל לבן

׳תודה רבה ,כתבת שצריך מישהו שמבין בזה האם אתה יכול להמליץ על איש מקצוע באזור השרון .

עריכה אחרונה על ידי Omer Altshtein
פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

ציפוי שיושם בצורה נכונה יכול להחזיק גם יותר משנה או שנתיים ולא קשור למספר השכבות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בממוצע יחזיק כשנה שנתיים, אבל כן עם עבודה מקצועית ותחזוקה טובה לאחר מכן, בהחלט יכול גם יותר.

לפני 53 דקות, Omer Altshtein כתב:

׳תודה רבה ,כתבת שצריך מישהו שמבין בזה האם אתה יכול להמליץ על איש מקצוע באזור השרון .

יש לך את אודיוה ארט שנראה שהם די מומלצים, יכול להיות יהיו עוד המלצות

*אני מהצפון אז לא כזה בקיא בכל הדיטיילרים במרכז

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

נראה כמו לשלשת יונים שישבה הרבה זמן על הצבע והשאירה נזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בתאריך 2.8.2021 בשעה 00:02, Omer Altshtein כתב:

ממליץ על יעקב אלטר - מעולה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...