Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

breaker bar

ik3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הבנתי את הX אף פעם.
לגבי ידית כח, צירפתי עוד בתגובה הראשונה שלי קישור.
ידית מומנט - תלוי בשימוש כמובן, הן מגיעות בשלל טווחי מומנט. אני משתמש בידית 10-113NM שקניתי מאמזון ב25 דולר, זה סוגר פינה ברוב עבודות הDIY (מתלים, תושבות מנוע וכו') ביום שאצטרך לפתוח מנוע אקנה ידית רבע קטנה כי המומנטים שם מאד קטנים בחלק מהברגים.
מסכים ולא מסכים עם OOGA, בורג של אפרייט על בולם קדמי שסוגרים ב80, גם לא יקרה כלום אם יסגר ב100. בכללי - אפשר למצוא ברשת מומנטים מומלצים לבורג לפי גודל ודרגת קשיות (איכות המתכת), הם לרוב גבוהים ממה שהיצרן ממליץ הסיבה לזה היא עייפות החומר - גוז'ון לא ישבר אם תסגור אותו פעם אחת ב200NM, אבל אחרי 3-4 פעמים יתפתחו בו סדקים פנימיים כי הצוואר שלו נמתח ממונט הסגירה ומכאן הדרך לשבירה קלה.
לפני שנה החלפתי לדוד שלי רפידות בלם, נשארתי עם שני אומי גלגל שבורים והודעתי לו שיחליף פנצ'ריה.
קרה עם עוד ידידה שהחלפתי לה פנצ'ר ועם חבר שאחרי ששבר גוז'ון אחד קרא לי לעזור וסיימנו עם רכב שנשאר על בוקים כי הפנצ'ריה סגרה את הברגים 'עד הסוף' עם פטיש אוויר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...