Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בחור שאני מכיר רוצה לקנות לעצמו משפחתומטית יפנית בסכום של כ50K.

הוא נדלק משום מה על מיצובישי לנסר 00-01 (הלנסר התאילנדית:? )...

השאלה היא,האם זה רכב מזעזע ביותר או שהוא בערך כמו כל הלנטיסים\סיוויקים\סוזוקים למינהם...

מה הם החסרונות העיקריים שלו? והיתרונות? (אם יש כאלה :roll: )

ואם יש הצעות יותר טובות...הן יתקבלו בשמחה.

התקציב 50K.

הדרישות : אוטומט,אמינות,4 דלתות סדאן,שנתון כמה שיותר חדש.

תודה. :wink:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

הלאנסר התאילנדית הובאה לארץ בשנת 2000 בלית ברירה,לאחר ההצלחה המטאורית(...)של הכריזמה.

מנועה זהה לזה של הסופר לאנסר והכריזמה(113 כ"ס)והגיר שלה נקרא INVECS(בינה מלאכותית)ושירת גם את הכריזמה.

יתרונות-מנוע טוב וחזק,גיר מצויין,ביצועים טובים,מזגן טוב מאד.

חסרונות-רועשת מאד,נסיעה מאד לא נוחה,לא בטוחה(* וחצי),תנוחת נהיגה בעייתית.

סה"כ לא נופלת מהמישפחתיות מהדרג השני(דייהו נובירה,סוזוקי בלאנו),אם כי רחוקה מהטובות שבחבורה,גם היפניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתה לי מכונית כזו מהעבודה במשך שנתים - ככלי תחבורה אמין ונוח היא בסדר גמור. יחסית ללאנטיס היא יותר צפופה מאחור - תוצאה של בסיס גלגלים יותר קצר. למרות מה שכתב חן, אני לא זוכר בעיות של רעש או נסיעה לא נוחה. תוספת לנקודה חשובה נוספת שחן הזכיר: זווית גלגל ההגה קצת בעיתית - אם הנהג גבוה יחסית (מטר שמונים וצפונה) ויושב זקוף, עלול להיות מצב שהקצה העליון של ההגה יסתיר את לוח השעונים. אני פתרתי את הבעיה ע"י הרכבת שני שימסים של 4 מ"מ בחיבור של מוט ההגה לשלדה, ואחרי עשו את זה שאר החבר'ה בעבודה.

שורה תחתונה -כלי תחבורה בסיסי, אמין ונוח - אני ממליץ. המחירון שלו נמוך יחסית, ולכן יחס התמורה לכסף הוא די טוב - אבל יש לזכור שהמחיר הזול יתבטא גם במכירה.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני דווקא ממליץ לנסות ולרכוש חלופה טובה מהלנסר התיאלנדית ממספר סיבות - ראשית, ה"שוק" שלה אינו טוב במיוחד ואולי קל לרכוש אחת אבל יהיה קשה למכרה.

שנית, אני ערכתי סיבוב ברכב כנ"ל ובהשוואה (נוחות נסיעה בודקים תמיד בהשוואה לרכב אחר ובאופן מיידי - אחרת הבדיקה אינה "רצינית") לרכבים טובים יותר בקבוצתה (אימפרזה, קורולה ואפילו ניסן אלמרה פרפקט ובכוונה לא ציינתי את הלנטיס) היא פחות נוחה לנסיעה .

הפיתרון לבעלי תקציב נמוך הרוצים לרכוש את הטוב ביותר הוא - להתפשר על עברו של הרכב - השכרה (רק מחברות גדולות ומוכרות), ליסינג ואפילו לשקול רכישת רכב שעבר תאונה (לא קורות - אלא כזו שפוגעת רק בערכו של הרכב).

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הוא לא מוכן לשמוע על השכרה או ליסינג,ואם אני אציע לו לרכוש רכב אחרי תאונה הוא עלול לרצוח אותי. :lol:

בקיצור,עדיף לרדת בשנתון ולקנות לנטיס אלמרה או אימפרזה?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
הוא לא מוכן לשמוע על השכרה או ליסינג,ואם אני אציע לו לרכוש רכב אחרי תאונה הוא עלול לרצוח אותי. :lol:

ככה זה נשמע...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אתה לא מקשיב. מי דיבר על לנטיס ? - אמרנו קורולה, אלמרה פרפקט או אימפרזה.

פורסם
ומי מהן עדיפה?

(הדרישות מפורטות למעלה...)

הכי עדיפה בלונדינית רזה ועם חזה גדול!!

כולם מעניקות תמורה דומה - פשוט תבחר את זו שהכי "מדברת" אליך ומעבר לכך שמצבה הטוב ביותר (והכוונה למכונית אם לא הבנת).

• תוכן חדש...