Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חזרתי עם המשפחה (2 ילדים מתחת ל 6) משהות ארוכה בחו"ל. 
התמקמנו בדירה ברמת גן, ועכשיו מחפשים למלא את החנייה שלנו באוטו משלנו, כי לצערי בישראל 2021 עדיין קשה מאוד בלי אוטו (מתי יגיע כבר קאר שיירינג מחוץ למדינת תל אביב ???).

בחו"ל נסענו ב OPEL MOKKA X מליסינג פרטי שהתאים לנו מאוד.

לבינתיים אנחנו נוסעים ביאריס שמתחלקים בו עם המשפחה. היא די נוחה לנו חוץ מהתא מטען שקטן לנו.

דרישות

גודל: אורך עד 4300, רוחב עד 1800. יותר מזה יהיה קשה לנו להחנות בעיר ובחנייה שלנו. 
תא מטען: שיספיק למזוודה גדולה + בינונית + קטנה.

אופי נסיעה: עירוני בפקקים במהלך השבוע, בין עירוני בסופש.
קמ שנתי: קשה להעריך נסועה לאחר הקורונה. בחול נסענו 4K בשנת הקורונה! בישראל לפני שעברנו נסענו 12K. מעריך שניסע משהו בין השניים שציינתי :)

סחירות: מחפשים משהו שישראלים ירצו לקנות עוד כמה שנים כי יש סיכוי די טוב שנעבור דירה והצרכים ישתנו (הילדים גדלים גם).

תקציב: קבענו שרירותית כ 80K. תכלס יכולים גם להוציא עד 100K אם יש מכונית שמצדיקה את זה במיוחד.

עדיפות להיברידי, אבל לא פלאג אין (אין אפשרות הטענה כרגע)

עדיפות ל 2017+

המחשבה הראשונה שלי הייתה פלוקסוואגן גולף. אבל אז קראתי קצת בפורום וראיתי שיש איזו בעייה מוכרת וסיכון די גדול ליפול על רכב עם הבעיה (או שתקרה לאחר הקנייה).

משיטוט בכבישים ראיתי עוד כמה שנראות לי מתאימות (בגודל):
 sx4 s-cross, seat arona, auris hybrid (NOT TS), corolla hybrid hatchback (only 2019+, over 100k :( )

אשמח לשמוע מה אתם הכי חושבים שיתאים לנו (לא מוגבל למה שרשמתי) ולמה 🙏

פורסם (נערך)

אם יאריס מתאימה לכם בגודל ( חוץ מבגאז' ) אפשר לחפש הונדה ג'אז, רצוי ברמת אבזור קומפורט . החסרון של הרכב הזה - מרגיש חלש יחסית לרכבים מקבילים עם מנוע טורבו,  די דומה לכוח שיאריס נותן .

הונדה ג'אז רכב מבוקש מאוד. לא יהיה פשוט למצוא, כי אין מבחר גדול בלוחות. נכון לעכשיו, יש כמה אופציות בודדות שוות בדיקה.

בעתיד זה יהיה לטובתכם.

מודעה לדוגמה ( חבל שללא תמונות )

https://www.yad2.co.il/s/c/w8p79wqw

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההמלצה. ההונדה ג'אז באמת נראית כמו אופציה ממש טובה.

אפילו יש אופציה היברידית אבל רק במודלים 2021 ממה שאני רואה (אבל התא מטען קטן משמעותית ממודלים קודמים).

אני כמעט מתפתה לקנות חדשה ב 80K שלנו + מימון ל 40K הנותרים.

כמו שאמרת, אין הרבה מבחר בלוחות.
אנחנו קצת לחוצים ורוצים לקנות משהו כבר  בשבועיים-שלושה הקרובים, אז יש עוד איזה המלצה למקרה שלא נמצא ג'אז בזמן הזה?

• תוכן חדש...