Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audio planet קומפוננט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ברשת קומפוננט של planet audio דגם P6 100RMS עכשיו אני מחפש רמקולים אחוריים שישלימו את הסאונד של ה PLANET . משהו עם באס טוב וכ"ו במחיר של סביבות 500-600 ש"ח .(יש לי כרגע JBL חלשים)מה כדאי לקנות?

חשבתי על FRC3269 Rockford אבל הם 2 WAY וזה נראה לי קצת בעיתי.

יש מצב בכלל לשמוע משהו עם רמקולים כאלה ללא מגבר (זמנית עד שאני אקנה אחד)יש לי BLAUPUNKT 50*4 .

ה PLANET עולים לי 550 ש"ח האם זאת קניה כדאית? החברה הזו לא כל כך ידוע ואני מעט מודאג.

פורסם

למה רמקול אובלי 2WAY זה בעיה ?

לגבי החברה, אני מאמין שהתכוון שאינך ידועה לך, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום\באינטרנט ולקבל חוות דעת על החברה משאר העולם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גבר בקשר לרמקולים של רוקפרוד יש לי אותם והם פשוט פצצה של רמקול ...איכותי מאוד לפי דעתי ולא נמרח גם בגבוהות(הייתי שמח להשמיע לך אותם אבל הם אצלי מחוברים למגבר...)

ובקשר לפלאנט אודיו זה גם חברה מצוינת שדובר כבר עליה מספיק בפורום וחיפוש רק יחדד לך את הבחירה בהם(בחירה מצוינת אם לא הבנת....)

פורסם

ok אני רואה שאני בדרך הנכונה(:

שלב הבא. איזה מגבר יתאים לי לרמקולים הנ"ל גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות? אני חשבתי על BOOS 800 WATT אבל מחירו 1000 ש"ח וזה יקר לי. לכן השאלה היא האם יש מגבר שיתאים לי במחירים זולים יותר מזה?

.P.S המגבר לא יחובר לסאב. אם אני כבר אביא סאב הוא יחובר למגבר נפרד.

• תוכן חדש...