Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אובד עיצות, רכשתי רכב לפני כשבועיים והכל היה תקין, הרכב עבר בדיקה והנתונים היו בסדר.

היום שמתי לב לנורה DSG מהבהבת עם מפתח שוודי, עצרתי דוממתי את המנוע ואז הנעתי שוב והנורה נכבתה.

יש לי את הרכיב אנג'י אבל לא בדיוק יודע איפה החיבור נמצא ברכב, מה כדאי לעשות לנסוע למוסך מורשה לבדיקה?

תודה מראש,

פורסם

חברת אנגי נסגרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה המחירים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לפי תיאור התקלה- מדובר במוח גיר (מכטרוניקס)

יש בחולון מכוני גירים שמתקנים /מחליפים למוח משופץ עם אחריות במחיר שפוי בהרבה ממחירי החברה.

דוגמא:

https://www.car-gears.co.il/מבצעים/

נכון שאתה מהדרום אבל,אם יש לך שירות גרר בביטוח אתה יכול לגרור את הרכב בלי בעיה לאיזה מוסך שתרצה

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Mzd123 כתב:

המלצה למוסך אמין, מומחה לגירים של סיאט?

נראה לי שנפלתי ברכישה הזאת חזק מאוד.

מציע שתפנה למוסך רון - המעולה ביותר לדעתי של רכבי VAG ותתיעץ עם רון אחרי שיבדוק את הרכב שלך.

מאמין שיתן לך את חוות הדעת וההצעה הטובה ביותר לתיקון הרכב שלך (כמובן אתה לא מחוייב לכלום) אבל רון לדעתי ולדעת רבים רבים מס 1 במקצוענות ואמינות.

תקבע איתו שיראה את הרכב ויתן לך תשובות ומחירים ואז תשווה מול מה שקיבלת.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אכן, רון הוא מומחה ומקצוען למכוניות קונצרן פולקסווגן ("מוסך רון") 

ונמצא ברח' ישראל ב"ק 18 ת"א,

טל' 053-8094403 ומגיעים אליו גם ממקומות רחוקים יותר מאשקלון.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...