Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי פלאש

-Galant-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, מי שרוצה כיסוי מלא, צריך להחזיק אחד כזה גם בחזית הרכב.

כן, כן. משטרת ישראל מצלמת גם מקדימה.

תמיד חשבתי שזו מעין קונטרה למוטי, שהנה, גם אתה והרכב שלך השגתם איזשהו world record..

פורסם

המחיר הריאלי של המוצר הוא כ- 2000 ש"ח.

מי שמכיר מוזמן לפרסם אתר בחו"ל להזמנת המוצר.

המוצר אכן עוזר רק בלילה, אבל כנגד מצלמות מהירות נייחות וניידות (6F ), בשילוב עם גלאי ו- blinder ניתן לנסוע בביטחה.

מי שמפחד להחזיר פלאש ל-code3 של ניידת יכול לנתק את פעילות המכשיר רב הזמן (ולהפעיל מתי שהוא צריך :wink: ).

הבעיה תתחיל כאשר יחוקקו חוק נגד המוצר כמו שעשו נגד ה-blinder .

את הנורה המשולבת בלוחית אפשר לראות בקלות. וזה איזור ששוטרים, בוחני תנועה וגם טסטרים של רישוי מסתכלים אליו היטב ללא קשר למוצר.

הכי טוב : לא לנסוע מהר !

פורסם

יש עוד אופציות דומות:

מחזירי אור של מטוסים- פסים זוהרים שאפשר להדביק מסביב למספר.

לוחית פלסטיק- לא חושבת שניתן להשיג את זה בארץ, אבל בררה"ב יש לוחיות שקופות שמלבישים על המספר, והלוחית חוסמת כל צילום אפשרי.

פורסם
יש עוד אופציות דומות:

לוחית פלסטיק- לא חושבת שניתן להשיג את זה בארץ, אבל בררה"ב יש לוחיות שקופות שמלבישים על המספר, והלוחית חוסמת כל צילום אפשרי.

הנושא נבחן בארץ, ויעילות הכיסויים הוטלה בספק.

http://www.ispeed.co.il/ - כנס ל"הגן על עצמך" ובחר באפשרות "תרסיסים וכיסויים".

פורסם

אני לא מבין דבר אחד.

איך מקדמים מכירה של מוצר לא חוקי בארץ ועוד בתערוכת רכב?

ואף אחד לא עושה משהו בנידון.

הרי זה מכשיר שנותן לך אישור לטיסה על הכבישים.

אז למה לי לנסוע אכשיו 90 בכביש 4 כאשר אני יכול לטוס שם 200 אם המצלמות לא אפקטיביות.

אהה יופי אז אכשיו גם רמזור אדום בשבילי הוא בגדר המלצה.

איזה כיף לי!!!

(נכתב בציניות)

יש למשהו תגובה לעניין?

עוד דבר למה לקנות מכשיר ב2000 ש"ח אם בחיבור פשוט ניתן לחבר אור אולטרה סגול על המספר שיעשה את העבודה.

בברכה L.A

פורסם
אני לא מבין דבר אחד.

אז למה לי לנסוע אכשיו 90 בכביש 4 כאשר אני יכול לטוס שם 200 אם המצלמות לא אפקטיביות.

איזה כיף לי!!!

(נכתב בציניות)

יש למשהו תגובה לעניין?

עוד דבר למה לקנות מכשיר ב2000 ש"ח אם בחיבור פשוט ניתן לחבר אור אולטרה סגול על המספר שיעשה את העבודה.

בברכה L.A

לפי מה שאני הבנתי המוצר עדיין לא הוכרז כלא חוקי, כלומר מן הסתם סביר להניח שיקרה לו מה שקרה למשבש לייזר, אך בינתיים זה לא קרה...

ואכן יש דרכים שונות זולות יותר מהמכשיר הזה כדי להתחמק ממצלמות... כמובן שעדיין זה לא אומר שכעת אפשר לטוס על 200 ולא משנה מה...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני לא מבין דבר אחד.

איזה כיף לי!!!

(נכתב בציניות)

יש למשהו תגובה לעניין?

בברכה L.A

תסלח לי מאוד,יש בירושלים כבישים של 3 ו4 נתיבים בכיוון אחד (כן כן שמעתם נכון),עם הגבלת מהירות של 90 קמ"ש,זה טימטום מוחלט!

הקנסות שהולכות בארץ על מהירות פשוט שערוריה,לעבור באדום זה חמור מאוד,לא לתת זכות קדימה זה חמור מאוד,אבל לנסוע 130 בכביש רחב זה לא שווה לאי מתן זכות קדימה!

פורסם
סעו בלי מספר ;) הכי טוב.

דיר באלאק מי שגונב לי את השיטה!!!

ומי שמספיק רציני יודע בדיוק איזה מצלמה עובדת..מניסיונו או מניסיון של אחרי :wink:

כן כן, לא לא.

פורסם

כמה דיבורים ושטויות בשירשור אחד ...

דבר ראשון - 85% מהמצלמות הן אינפרה אדום :?: אפילו אם זה היה נכון (וזה לא), היו צריכות להיות 20 מצלמות על כבישי המרכז. המבינים יודעים שיש הרבה פחות ... בפועל אין כיום מצלמות שמצלמות באינפרא אדום

דבר שני - לשם אנטי פלאש מלפנים זה לא יעיל כיוון שלפי התקנות, המשטרה מצלמת מקדימה רק בשעות האור, בחושך צילום מקדימה יסנוור את הנהג באופן בעייתי (לפעמים יש להם הגיון :-) ) בשעות האור האנטי פלאש לא יעיל.

דבר שלישי - היעילות בשעות הלילה בלבד בעייתית כיוון שאחוז גדול מהצילומים שאני קיבלתי היו בשעות היום (למעשה כל הפעמים שאני אישית צולמתי והיה תצלום תקין היו בשעות יום).

בנוסף הסיכוי שתהיה משטרה מאחורי הרכב בדיוק שהמצלמה תצלם הינו קלוש (כנ"ל הסיכוי שהיא תבחין אם החזר האור הינו מפלאש נפרד או החזר של המצלמת מהירות), משטרה אינה יכולה להבחין במוצר תוך כדי נסיעה ולמעשה מתקין המוצר אינו עובר על כמעט שום חוק - ולכל אלו שחושבים על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, חוק זה מדבר על הפרעה פיזית, החוק היחיד שנעבר פה מדובר על התקנה של מקור אור ברכב ...

שאר האביזרים אינם יעילים, לא לק ולא כיסויים למניהם (לפחות לא בצורה מספקת). האביזר היחיד התקין הינו מסך LCD שמותקן על המספר - בעיות - אפשר להבחין בו, כדי שיעבוד צריך להפעילו ידנית (לחיצה על מתג) והא מסתיר לגמרי את המספר ... אם נוסעים עם המוצר דלוק במשך זמן ... המתינו דקות אחדות למעצר זריז

• תוכן חדש...