Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120 לקורולה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי טויוטה קורולה 2013, אני צריך לעשות טיפול 120 אלף ( האוטו עכשיו על 94 אלף).

במוסך מורשה טויטה אמרו לי שאני לריך להחליף מסנן דלק, וכל הטיפול יעלה 2000₪.

האם באמת צריך להחליף את זה, והאם המחיר באמת כזה יקר?

תודה 

פורסם

אתה הולך למוסך מורשה ברור שהם לוקחים מחירים גבוהים, אבל כמובן שאני לא יודע מה הטיפול כולל כדי להגיד אם זה באמת מוגזם.

אם זה לא טיפול מסובך מדי הייתי עובר למוסך רגיל שיעשה בהרבה יותר זול.

פורסם
לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

אתה הולך למוסך מורשה ברור שהם לוקחים מחירים גבוהים, אבל כמובן שאני לא יודע מה הטיפול כולל כדי להגיד אם זה באמת מוגזם.

אם זה לא טיפול מסובך מדי הייתי עובר למוסך רגיל שיעשה בהרבה יותר זול.

הרבה יותר זול זה לא יהיה,אלא אם ישתמשו בחלפים מאיכות ירודה.

ההפרש בעבודה בין מוסך רגיל למורשה היבואן הוא לא כזה ענק- כמה מאות ש"ח בודדות (+-100 ש"ח לשעת עבודה)

הסיפור הגדול הוא,שחלפים מקוריים/איכותי OEM תואם מקור יקרים משמעותית מתחליפי/דרעק סיני.

במסנן דלק/מסנן אוויר/מסנן שמן מנוע/מסנן מזגן- לא הייתי חוסך ושם את הכי טוב לרכב כדי שישאיר אותי בראש שקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השעות עבודה אולי 100 שקל הבדל אבל הכמות עבודה שיחייבו אותך בפועל היא יותר פתוחה במוסך פרטי.

אם כל כך מדאיג חלקים תביא בעצמך.

• תוכן חדש...