Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מגרשי מכוניות/סוכנויות רכב מומלץ מאוד להמנע מהקטנים - אישית אני בעד סוכנויות הטרייד אין של היבואנים - לקנות דרכם רכב מפרטי מטרייד אין כמובן אחרי בדיקה.
זה ייצא יקר יותר מלקנות מפרטי אבל יש ריכוז של מכוניות במקום אחד וניתנת אחריות מסוימת על הרכב

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 6 שעות, motior כתב:

אם כבר מגרשי מכוניות/סוכנויות רכב מומלץ מאוד להמנע מהקטנים - אישית אני בעד סוכנויות הטרייד אין של היבואנים - לקנות דרכם רכב מפרטי מטרייד אין כמובן אחרי בדיקה.
זה ייצא יקר יותר מלקנות מפרטי אבל יש ריכוז של מכוניות במקום אחד וניתנת אחריות מסוימת על הרכב

תודה על הטיפ!  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי, יש רשימת סוכנויות מומלצות, או לחילופין כאלה שנפגעו מהן וצריך להזהר?

מתעניין ברכב אצל גרין קאר והם נראים טוב..

תודה ויום נפלא!

פורסם (נערך)

אין דבר כזה סוכנויות אמינות ומומלצות 

הייתי באופרייט שרק ולובינסקי טרייד בראשון. רכבים שדווחו כ"ללא תאונות וצבע" נמצאו בבדיקה מקדמית ככאלו שעברו צבע במרומות דיי קריטיים (קורות с וכו...)

כל רכב צריך לבדוק ב10 עיניים

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 3.6.2021 בשעה 09:51, אופיר36 כתב:

לפי מה שאני רואה באתר יד 2 - כמעט אין אנשים פרטיים שמוכרים. הרוב זה מגרשי מכוניות וסוכנויות רכב. 

האמירה הזו אינה נכונה.  יש הכל מהכל, אלא אם אתה מחפש מכונית סופר-מבוקשת... שאז פשוט עדיף לקנות אותה חדשה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

אין דבר כזה סוכנויות אמינות ומומלצות 

הייתי באופרייט שרק ולובינסקי טרייד בראשון. רכבים שדווחו כ"ללא תאונות וצבע" נמצאו בבדיקה מקדמית ככאלו שעברו צבע במרומות דיי קריטיים (קורות с וכו...)

כל רכב צריך לבדוק ב10 עיניים

בקיצור לא לסמוך על אף אחד. הבנתי.  

לפני 9 שעות, דב קרדו כתב:

האמירה הזו אינה נכונה.  יש הכל מהכל, אלא אם אתה מחפש מכונית סופר-מבוקשת... שאז פשוט עדיף לקנות אותה חדשה.

אני מחפש קיה פורטה יד ראשונה שנת 2018 

לצערי אין יותר את הדגם הזה חדש. 

וכל מה שראיתי זה דיזל או עם קילומטראז' גבוה. 

ן 90% מהמודעות זה של מגרשי מכוניות. 

• תוכן חדש...