Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים - מחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי נזילת מים דיי רצינית. בהתחלה הרכב היה מאבד דיי הרבה מים אבל ניחשתי שפשוט אף אחד לא מילא מים לפניי ופשוט היה חסר וזה ירד לתחתית המיכל, מילאתי שוב והכל היה טוב.

אחי לקח את הרכב לאילת וכנראה שזה החמיר, הרכב פשוט השפריץ נוזל קירור מאחד הצינורות, נראה כמו בעיית אטימה בצינור של הרדיאטור שמוביל למנוע. אני לא מבין גדול ברכב אבל נראה לי אפשר לשלול אופציה של נזילה מהרדיאטור עצמו. מה עלות הטיפול במוסך וכמה זמן זה לוקח לתקן? תודה!

הרכב הוא אופל אסטרה 2013 טורבו. 

פורסם
לפני 17 שעות, Audi-T כתב:

תעלה תמונה. קשה לנחש

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

תיקנתי, זה היה הפלאנג' מים. עלה 450 שקל. בדקתי לפני כן וראיתי שזה הטווח מחירים בערך (400-550)

• תוכן חדש...