Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי דגם של AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי A3 למכירה ויכול להיות שאקנה אותו . 

הרכב ברשיון מנוע 1390 עם 125 כ"ס . רכב עם 5 דלתות.

אני מנסה לקבל הצעות מחיר לביטוח ולבדוק מה המחירון שלו. 

ברשיון כתוב רמת גימור SHARP ATTRACTION

בעל הרכב הראה לי את הביטוח שלו ושם בכלל כתוב דגם שונה מהרשיון (A3 עם 3 דלתות , קצת מוזר) . 

לוי יצחק מפרסם מחירון עם בערך 20 רמות גימור / דגמים אבל אין באף אחד מהם SHARP ATTRACTION , יש או SHARP או ATTRACTION וההבדל במחיר בסביבות 10K שח.

חלילה וחס אם רכב כזה עובר תאונה לפי מה בדיוק הביטוח משלם ? הפכתי את הרשת ולא ממש הצלחתי להבין .

מצד אחד אם הדגם הוא הזול מבינהם אז לא שווה לבטח סתם דגם יקר מצד שני לא טוב להיות בתת ביטוח אם זה הדגם היקר ומבטחים את הדגם הזול . 

אם זה משנה אז קוד הדגם ברשיון 8VAAAG אבל חיפוש בגוגל העלה שמדובר בדגם כללי שמתייחס לרק למנוע 1.4 ליטר עם 125 כ"ס ולא קשור לרמת גימור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש קצת הרבה בלגאן עם רמות הגימור של אאודי במחירו עם בארץ, אין לי מושג למה אבל נתקלתי באותה הבעיה עם הA1 שלי. 

במקרה שלי בביטוח כתוב ברמת גימור שהרכב אוטומט למרות שהוא לא, בכל מקרה סידרתי את זה ישירות מול הסוכן בסופו של דבר. 

בנוגע למקרה שלך, אם אני לא טועה Sharp היא חבילת אבזור ולא רמת גימור, Attraction לעומת זאת היא כן רמת גימור (לא בטוח אם גבוהה או נמוכה)

אל תתפוס אותי במילה אבל נראה לי שחבילת שארפ מוסיפה דברים כמו פנסי קסנון, פגושים אגרסיביים יותר ואולי גם גג פאנורמי. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

תודה , בדקתי עכשיו אבל אין שום מידע רלוונטי.

אם לא אדוג כלום בסופ"ש אנסה את הסוכנות ביטוח של צ'מפיון. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מניח שהרכב לא מאוד וותיק, לכן יתכן שתוכל לדוג את המחירון המקורי שלו (זה שמפורסם ע״י היבואן) ולנסות להבין משם בצורה טובה יותר לאיזו רמת גימור הרכב שייך. 

שוב אני לא בטוח אבל מכיוון שהמנוע הזה היה החלש בהיצע של הA3 אני מאמין שהוא היה קיים ברמת גימור אחת ומי שרצה לשדרג יכל להוסיף חבילת אבזור - sharp

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, shakedi כתב:

בנוגע למקרה שלך, אם אני לא טועה Sharp היא חבילת אבזור ולא רמת גימור, Attraction לעומת זאת היא כן רמת גימור (לא בטוח אם גבוהה או נמוכה)

אל תתפוס אותי במילה אבל נראה לי שחבילת שארפ מוסיפה דברים כמו פנסי קסנון, פגושים אגרסיביים יותר ואולי גם גג פאנורמי. 

יכול להיות שאתה צודק , יש לרכב גג פנורמי יש חישוקים 18 ולא 16 . לא באמת יודע אם הפנסים הם קסנון ולא שמתי לב לשום פגוש אגרסיבי . 

אם לסמוך על מה שכתוב כאן אאודי A3 2012 - 2018 החדשה - כתבת השקה (carz.co.il) כנראה שה SHARP זה מה שאני מחפש . 

תודה לעוזרים. אני אוודא בכל זאת מול סוכן ביטוח . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סלחו לי על הבורות, אבל בכל חברות הביטוח שבדקתי פשוט הכנסתי מספר רכב באתר, החברה משכה את כל המידע הרלוונטי ממאגר כלשהו והמשכתי הלאה. למה שפה זה יהיה שונה? או שזה בעצם מה שהיה לבעלים הנוכחיים, ושמופיע דגם שגוי?

פורסם
לפני שעתיים, nepet כתב:

חלילה וחס אם רכב כזה עובר תאונה לפי מה בדיוק הביטוח משלם ? הפכתי את הרשת ולא ממש הצלחתי להבין .

ההיגיון אומר,לפי מה שמופיע ברישוי של הרכב ביחד עם מס' שלדה.
אם אתה רוצה רמת גימור,אז הכי מדוייק לפי מס' שילדה (VIN) באתר של היצרן עם כל ה-CAR DATA,ולא באתרים כללים !

פורסם
לפני 9 שעות, daniel.asu כתב:

סלחו לי על הבורות, אבל בכל חברות הביטוח שבדקתי פשוט הכנסתי מספר רכב באתר, החברה משכה את כל המידע הרלוונטי ממאגר כלשהו והמשכתי הלאה. למה שפה זה יהיה שונה? או שזה בעצם מה שהיה לבעלים הנוכחיים, ושמופיע דגם שגוי?

הבעלים הנוכחי הראה לי את הביטוח שלו והיה כתוב שם איזשהו קוד דגם עם 3 דלתות.

פורסם
לפני שעה, nepet כתב:

הבעלים הנוכחי הראה לי את הביטוח שלו והיה כתוב שם איזשהו קוד דגם עם 3 דלתות.

אז סתם אתה מסבך את עצמך.

זה שהסוכן ביטוח של המוכר היה טירון או עשה טעות,מה אכפת לך !! 
במקרה ביטוח,עדיין היו עובדים לפי "רפרנס" שזה רישיון רכב,שהכל כתוב שם,וזה מה שמופיע בבסיס נתונים של משרד התחבורה,וכל העולם מושך מידע משם !
הנה דוגמית של רכב 2018 (בישינים אכן הרבה רכבים ראיתי עם נתונים חסרים ,אבל עדיין  היה שם קוד מדוייק והוראות רישום !)

זה מה שקובע!

2021-04-30_9-57-46.thumb.png.c78d4cbd6df4031331c26a8513ed7615.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בגדול הייתה הכוונה שלי, הביטוח מושך פרטים מהמאגר לפי מספר הרישוי של הרכב. השאלה היחידה היא האם קרה המקרה הלא סביר, ואיכשהו נפלה טעות במאגר. בכל מקרה, @nepet, כמו שאמרת - כנראה שאין מנוס מפשוט להתקשר לסוכן ולוודא מולו. בהצלחה ברכישה!

פורסם

אבדוק את זה ביום ראשון. תודה לכולם .

• תוכן חדש...