Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע זה שיש לנו ערסים בכמות מסחרית זה לא אומר שכל מי שנוסע על סופר לאנסר או על לאנטיס זה אומר "שההורים שלו מסכנים"...

יש כאלה שנוסעים על הרכבים הנ"ל מתוך בחירה ואני בטוח שאם היו יכולים להרשות לעצמם רכב ב200K היו עושים זאת אך לא לכולם יש היכולת לרכוש ב.מ.וו 525 ידידי אז אל תשפוט אדם על פי כיסו.

זה שיש ערסים שהורסים את הרכבים האלה (לדעתי ולדעתך) עם הוספה של שטויות מיותרות (לדעתינו) זה משו אחד אך לדעת הבחור שעשה זאת (ולא כולם ערסים) זה יפה.

יש שמחפשים פוזה נטו!!! וזאת זכותם...

לא מעניין אום שהרכב שלהם עושה 0-100 בסופ"ש אלא שיעשה רעש שימשוך תשומת לב של בנות.

טז תאחל בהצלחה והנאה ושתרכוש רכב לעצמך תחשוב אחרת

אני יודע שאם היו לי 85K להשקיע על רכב זה לא מה שהיתי עושה אך כל אדם והעדפותיו ידידי.

לבחור שרוכש... הרכב הזה נותן המון המון פוזה ומשיכה של בנות ובנוסף נותן הנאה מנהיגה ויספיק לך ולצרכיך כי אני בטוח שאתה לא איזה נהג מרוצים שמחפש לחצות כיכרות במהירויות תלת ספרתיות.

אז זה הבחירה המושלמת לדעתי.

תהנה ידידי

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

שמע, ה 206 כרכב, הוא רכב ממש גרוע!..לא אמין ולא בטיח, מלא תקלות שיהפכו אותך (ועוד הרבה בעלי 206) ללקוח "זהב" במוסכי לובינסקי, עכשיו עזוב שה 206 הרגילות גרועות, תאר לעצמך עוד טכנולוגיה כושלת ברכב הנ"ל, בצורת גג קשיח נפתח..נו באמת...סתם לזרוק את הכסף?..לא חבל?

אז הבנו שיש לך איזה דפקט, ואתה לא מעוניין בביצועים, וכל מה שקשור לאיך הרכב יקח אותך ממקום א' ולמקום ב' ואתה רוצה סך הכל רכב יפה...

במחיר הזה אתה יכול לקנות גולף שנת 2000+ (1.6 או 2.0 ליטר..לך זה לא משנה הרי..) רכב יפיפה, עדין, אולי אפילו תמצא איזה ג'נריישן (חבילה יוקרתית הכוללת גג נפתח, מושבי עור, ושאר פינוקים קוסמטים) בצבע כחול (כמו במודעה למטה) הצבע הכי יפה שיש לרכב הזה..ויש לך הכל: אמינות,בטיחות,פוזה ורכב נהדר.

עוד פלוס שיש לך עם הגולף בניגוד ל206 לדוגמא, זה שהגולף, בעלת 5 מושבים מרווחים, בעוד ה206 צפופה מאוד, ואילו ב 206CC יש לך מושבים מאחור אבל רק על הנייר..

בלי שתבקש אפילו הבאתי לך דוגמאות:

http://www.focus.msn.co.il/itemDetails.aspx?id=603718

או שתוכל לרכוש את הדודה של הגולף, הA3 גם רכב יפיפה, שותף לכל המעלות הטובות של הגולף

ושותף לאותם המכלולים..רק את הA3 ניתן למצוא במרכב 3 דלתות (קופה?) גם בלי הגרסה הספורטיבית (בניגוד לגולף שגרסת ה3 דלתות משווקת רק בGTI).

דוגמאות:

http://focusweb.msn.co.il/images/87/large/801636.jpg

http://focusweb.msn.co.il/images/87/large/603619.jpg

בקיצור, תתרחק מצרפת, אם יש לך תקציב (ויש לך) שמספיק לרכב גרמני..תמיד תעדיף את הגרמני.

1.8T 8)

פורסם

מאוקראינה באהבה

לכל חברי הפורום

מתן שלום

אני מבין שאתה נהנה בפורום אם אתה מנצל את כל האפשרויות שהנוא מביא לך (החל בכתב שמוציא לי את העניים וכלה בכך שאתה מביא לאדם דוג' שזה נחמד)

א. הוא לא דפקט זה פשוט מה שהוא מעדיף בנהיגה הרי לא כל האנשים אותו הדבר

ב. לצרפתים אין רכבים כ''כ גרועים דוג' 205 309 405 זאת סתם דעה קדומה

ג. לגרמנים העממיים סטייל ואג אין גם כן מכוניות די אמינות *שיעול חלונות נופלים *שיעול (כל הקרדיט לשלד)

ד. הבחור ביקש רכב פוזה ז''א משהו שהוא לא קונבנציונלי בעני המין היפה, אני יגלה לך סוד קטן בשבילהן האודי והגולף זה אותו הדבר אני מצטט מאחד הת'רדים של הפורום ''אישה נישאלת איזה רכב יש לה, והיא עונה: אההה לא יודעת כחול'', לעומת זאת משהו כמו הטיגרה שהוזכרה קודם או ה CC המדוברת זה לא קונבנציונלי גם SLR אבל בוא ניהיה ראליים

מאוקראינה באהבה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

בקשר ל"דפקט" זה היה בצחוק, אז אל תיקח את זה ברצינות..לרוב אוכלוסיית הארץ כולל ההורים והאחים שלי יש את ה"דפקט" הזה של אוטומט..

הדוגמאות, זה מודעות מלוח פוקוס, עכשיו שמתי לב שהA3 יצא רק תמונה, אבל גם זה להבהיר את העניין.

מצטער על הכתב..לא ידעתי..

לא אמרתי שאין לגרמנים דפקטים, וגם לאמא שלי היה בגולף את הקטע עם החלונות, שהיבואן החליף על חשבונו, ככה שזה לא בעיה גדולה..חוץ מזה כלום (חוץ מטעויות אנוש מצערות ויקרות).

אבל פיג'ו, ובוא נעזוב לרגע את מגוון הדגמים כמו ה106 וה 205 שאני דיי מחבב, ונתמקד ב 206,או יותר נכון ב206 המדוברת, דגם 206CC, הגג הזה באמת סטייל, ובאמת מיוחד, והצורה באמת מרשימה

וספורטיבית והכל..אבל לא באים לקנות רכב שהגג (במיוחד יד שניה) יתקע כל פעם...בעיות נזילה..וכל מה שאתה יכול לחשוב בסוג כזה של גג, עזוב שאין לו כלל מקום ותא מטען (הרי יש גג) והמושבים האחורים זה צחוק..נוסף לזה לפני שובע או שבועיים קראתי ידיעה באחד ממגזיני הרכב, על כך שיש סיכון גדול לשלדה כאשר רכב פוגע ב206, אפילו במכות קטנות "תמימות".

ובסופו של דבר כמה שה206CC נחשקת, המגרעות שלה פשוט גדולות מדיי, ואם היו נותנים לי לבחור הייתי בחור בגולף.

1.8T 8)

פורסם

מיני מתן... דבר ראשון כמו שאמרת בסוף הודעתך שאם היו נותנים לך לבחור הית בוחר גולף ואני בטוח שהרבה מחברי הפורום פה היו בוחרים במשו אחר, כל אדם והעדפותיו.

אני מכיר מישהי עשירה שנוסעת על אחת.. הרכב מוזנח ולא מטופל כמו שלדעתי כל 4 גלגלים ממונעים שנקראים רכב אמורים להיות ולא משנה איזה סמל מודבק בקדמת הרכב.

אבל דבר אחד בלט מאד אצלה.. הגג!!!

הגג לא עושה, לא עשה ואני משער שאין סיבה שיעשה בעיות מיוחדות!!

נזילות וכדומה יכול לקרות לכל רכב עם סאן רוף פשוט שהחל לעשות בעיות.. בCC אין בעיות נזילות מים מגשם וכדומה בשום מצב.

ולגבי טענות אמינות ברכבים כמו 205, 405 וכיו"ב זה מוצדק ומבוסס על הרבה מקרים למרות שגם על זה אפשר להתווכח כי אלו רכבים ישנים מאד!

עם כל זאת שה206 היא צרפתיה היא לא בעלת בעיות שאין בכל קונצרן אחר כמו ואג לדוגמא.

אם הבחור ימצא רכב שמור ומטופל שצורה נורמאלית והוא יטפל בו כמו שצרך לטפל ברכב אין סיבה שיעשה לו בעיות ויספק לו הרבה יותר הנאה מנהיגה (באם יחליט לקחת איזו פניה יפה לשימור יכולות הנהיגה שלו (; ) והרבה הרבה הרבה יותר פוזה מאיזו גולף ישנה ונושנה וכל כך משעממת (ששיש בכמות מסחרית כל כך בכבישינו!).

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...