Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר שהוא מבקש בהחלט עונה על האופצייה של לשלם הרבה בקנייה ואמור לתת רכב מקורי ושמור מאוד- אומנם עם ק"מ גבוה (15K בשנה -240 סה"כ), אבל אי אפשר לאכול את כל העוגה. מצד שני מההתרשמות מהתמונות והפרטים שלו הרכב נראה באמת שמור מאוד מאוד.

כנראה שבאמת אלך למוסך מתמחה.

מישהו שמכיר מוסך שמתמחה בסוזוקי בת"א או בחיפה שעושה בדיקות? 

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב בשביל בדיקת שלדה מספיק ללכת למקום כמו קומפיוטסט, או לפחח שאתה מכיר בהנחה ויש כזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אני חושב בשביל בדיקת שלדה מספיק ללכת למקום כמו קומפיוטסט, או לפחח שאתה מכיר בהנחה ויש כזה. 

לצערי על עצמי אני לא סומך מספיק לבדוק מכנית ולכן רוצה מוסך שיוכל לבדוק הכל.

המוסך היחיד שאני מכיר זה אלפות בלבד מה שלא יעזור לי במיוחד כרגע, ככה שאני פתוח להצעות 😉

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם (נערך)

יש לך את גבע בתא שקיבל המון המלצות בפורום.

אני לא יודע אם הוא מבצע דברים כאלה. לא יודע גם אם הוא ירצה. לא כל מוסך ירצה להתעסק בזה. שווה לשאול.

אם אתה מתכנן לעשות לרכב גם יישור קו זה מקום טוב להתחיל ממנו.

שלדה אני לא מאמין שהוא יבדוק לך. בשביל זה גד למכון בדיקה ובקש ״בדיקת שלדה ומרכב בלבד״.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הדרך הכי טובה היא חיפוש דרך פייסבוק\מציאת אנשים שנמצאים בקבוצות ווטספ סגורות של אותו רכב.

המון מהרכבים האלו מחליפים ידיים ללא פירסום בפייסבוק\יד 2

פורסם
בתאריך 9.7.2021 בשעה 15:52, Erel כתב:

לצערי על עצמי אני לא סומך מספיק לבדוק מכנית ולכן רוצה מוסך שיוכל לבדוק הכל.

תעבור על המדריך שלי שלפחות יעזור לך לעשות סינון ראשוני, לפני שתשקיע עוד 500 שקל בבדיקה.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 10.7.2021 בשעה 11:09, Stevenkler כתב:

הדרך הכי טובה היא חיפוש דרך פייסבוק\מציאת אנשים שנמצאים בקבוצות ווטספ סגורות של אותו רכב.

המון מהרכבים האלו מחליפים ידיים ללא פירסום בפייסבוק\יד 2

זה כמו כל המכוניות הישנות והשמורות - או עוברות ידיים בין בני משפחה וחברים, או נופלות עליך במקרה, או שצריך לקחת כדורי סבלנות ולהתכונן לחרוש בפייסבוק/פורומים ולהסתובב בכל הארץ במשך חודשים כדי למצוא את הכלה המושלמת, שיכולה לצוץ בין אם אצל איזה זקן רוסי בירוחם, לבין אם במגרש מפוקפק בנתניה, שהגיעה אליו במקרה.

לדוגמא את הסיויק שלי מצאתי במקרה כשהלכתי ברחוב בכפר סבא. הרכב לא פורסם בשום מקום, רק מודעה על הרכב וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...