Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "מהירות נמוכה"?
אם אתה מחובר עם ראוטר דרך VDSL, הקו רגיש גם לחיבורים/פיצולים מקופסת בזק בתוך הבית אבל בעיקר מהמרחק מארון בזק שבו נמצא ה DSLAM (הקצה השני של הכבל, מבחינתך).
e2928fc83baf7f03e89047183dea45d3.jpg

אם יש לך שקע טלפון שנמצא צמוד לקופסת החיבורים של בזק, שווה לנסות לחבר אליו את הראוטר ולראות אם יש שיפור. אם אין והשכנים שלך חווים בעיה דומה, רוב הסיכויים שזה בגלל המרחק מהארון ואין יותר מידי מה לעשות.

פורסם

נראה לי שאני מבין אותך. יש אצלנו עמוד בזק ומשם יוצא כבל לתוך השטח ושם נמצאת קופסא. משום עובר כבל ארוך (בערך 20 מטרים) עד הנקודת שקע שלי. אז אני מבין שאין מה לעשות? כדאי לחבר לשקע הכי קרוב של הארון אצלנו?

פורסם

למה אתה שובר את הראש?

תן לטכנאים של הספק לבדוק את זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה מהירות סנכרון? הטכנאי מהספק יעלה 150 שקל. בכיף אשלם אם אדע שיש להם אפשרות להגדיל את המהירות. החשש שאין מה לעשות ולכן אין טעם להזמין אותם..

• תוכן חדש...