Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008: 1.2 פרימיום או 1.6 אקטיב פק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מתלבט בין 2 הדגמים, רכישה מהיבואן, 2 הדגמים במחיר זהה כמעט.

מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות, משפחה צעירה.

אין דרישות יוצאות דופן, מחפש נוחות ותמורה טובה לכסף.

איך ה 1.2? עדיף לרדת אליו כדי לקבל את שדרוגי הפרימיום? מה מבחינת סחירות?

אשמח לעזרה!

פורסם

1.6 אקטיב פק,יש בו את כל המערכות הבטיחות ומרבית אבזור הנוחות,הביצועים חזקים יותר בהפרש לא קטן למרות שאני חייב לציין שה1.2 מפתיע לטובה בסחיבה שלו.

אני הייתי הולך על ה1.6.

פורסם

קשה להגיד תמורה טובה על תמחור הדגם בארץ. 

זו התלבטות קשה כי מנוע ה 1600 טוב מה 1200 ומצד שני, דגם הפרימיום מדגיש את הייחוד של ה 3008 מול המתחרות (לא סתם ג'יפון). 

כנראה שלצרכים הבסיסיים שלך ה 1200 פרימיום תהיה בחירה נכונה יותר. 

לגבי סחירות. יש עדיפות בשוק היד השניה לדגמי הפרימיום על פני האקטיב. 

לאקטיב פק עדיין אין ותק בשוק. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי הולך על הפרימיום, אני מאלה שאוהבים חלון נפתח רגיל או פנורמי, מאוד.

לי זה שימושי, לא יודע איך אצלך, אך זה שיקול שלי לפחות,

מה שכן, הייתי מחפש לפני זה אם יש פרימיום 1.6 משומש אפילו בין שנתיים באותו מחיר, כי אני אישית מסתייג ממנוע ה1.2 הזה כולל היסטוריית הבעיות שלו עם הרצועה, ולג'יפון כזה כדי להרגיש הכי פרימיום/יוקרתי שאפשר צריך מנוע הולם, ולדעתי ה1.6 הרבה יותר מתאים.

• תוכן חדש...