Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיטרואן סי4 מודל 2009 , בזמן האחרון קרו לי מספר תקלות שרובן טופלו חוץ מאחת מייאשת 

1) נזילת מים - הוחלף החלק המתאים והסתדר.

2) החלפת פילטר שמן - עבר בהצלחה ולא היו נזילות מאז.

3) החלפת צינור של פילטר אוויר - עבר בהצלחה לא היו בעיות מאז.

4) הופעת מצב חירום (נורת שלג+ספורט) לפי שהבעיה מוכרת , הרכב תקוע על הילוך D3 ולא מאיץ כמעט בכלל וכו'... 

כאשר מעבירים את הרכב למצב ניוטרל N ומתניעים מחדש הרכב נוסע רגיל , אך ברגע שמעבירים לפארקינג P הבעיה חוזרת שוב. במוסך אמרו לי שהחליפו איזשהו חלק בשם סוויץ' בגיר וזה באמת עזר לאחר סיבוב עם האוטו זה לא חזר גם ששמתי על פארקינג. אבל לצערי בסוף היום שוב הופיעה לי התקלה הזו... ממש מתוסכל כבר אשמח לדעת אם למישהו היה דבר דומה בדגם הזה.

פורסם

הייתה לי בעיה זהה עם אותו גיר במגאן.

היכן שהכבל סלקטור מתחבר לגיר ישנה יחידה חשמלית שמדווחת למחשב איזה הילוך נבחר. מהתיאור שלך נשמע שהחליפו אותה. העניין הוא שיש לה כיוון זווית שיש לבצע עם מד התנגדות, שווה לברר עם המוסך אם הוא מכיר את נוהל הכיול של היחידה המדוברת. 

אם לא החליפו את היחידה המדוברת אז יתכן שהמגעים שם שחוקים והמחשב לא מקבל דיווח על מצב ניוטראל כמו שצריך. זה מה שהיה לי. 

אני אישית פשוט הייתי משאיר את הרכב על ניוטראל ולא שם p.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...