Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MERCEDES C63 \ E350 \ S350 - עד כמה הבלאי שם גבוה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש 3 רכבים שמעניינים אותי כרגע

MERCEDES C63

MERCEDES E350

ו S350

מבחינת נהיגה נהגתי על כולם, פחות מחפש תשובות על זה

הרכבים אמינים? אחזקה? בעיות?

מדובר ברכבים עם מנועים מאוד חזקים. זה גורר בלאי קבוע יותר נניח  מ CLA250 סידרה 5?

אשמח לתגובות מנסיון בלבד ולא משמועות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

ה C63 ו ה S350 שונות בתכלית מה E350.

ה S יותר מורכבת מבחינת איבזורים המנועים זהים ל E ה C63 זו חייה אחרת , גם מבחינת עלויות הטיפול. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מאיזה שנים?

קצת מוזר לי ה 

לפני 57 דקות, Transporter כתב:

מדובר ברכבים עם מנועים מאוד חזקים.

ה E והS הן עם מנועים של כ 300 כ"ס, מנועים כאלה על "בהמות" כאלה כבדות לא ממש בולטים בביצועים/התנהגות.....

פורסם

המרצדס שלי כבר עם 140k ק"מ, היו כמה דברים קטנים שהרגיזו אותי כמו הדלת של המצלמה הקדמית שהחליטה להתקע (פירוק זריז של הגריל, גירוז והחזרה למקום).
מיכל העיבוי נזל והוחלף.
מעבר לזה נזקים שלא קשורים לאמינות (סדקתי את השמשה בשבוע שעבר וכד').

את המנוע הקטן אני מכיר מהE ומהSUV למינהם, הוא לא רע, אישית אני חושב שאת הS קונים עם V8.

הC63 חזקה, מהודקת בלה בלה בלה, זאת עדיין C-class, ה E כבר יותר טובה אבל זה עדיין לא S class.

אם אתה מוצא S500, הניהול מנוע של רנטק מעלה את ההספק בצורה משמעותית והוא מוכר על ידי מרצדס, מתקרבים לנתונים של הS63 בלי ההוצאות המפגרות מסביב.

טל"ח

haters will hate

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, zaf כתב:

ה C63 ו ה S350 שונות בתכלית מה E350.

ה S יותר מורכבת מבחינת איבזורים המנועים זהים ל E ה C63 זו חייה אחרת , גם מבחינת עלויות הטיפול. 

אפשר פירוט מה זה חיה אחרת ומה קורה עם אחזקה בשורה התחתונה?

אני יודע ש C63 זה מפלצת מבחינת כ"ס

השאלה אם הרכבים האלה יורת אמינים מרכב סטנדרטי ורואים פחות מוסך

או שבגלל שהם מורכבים יחסית יש יותר בעיות

לפני שעה, בנצי כתב:

המרצדס שלי כבר עם 140k ק"מ, היו כמה דברים קטנים שהרגיזו אותי כמו הדלת של המצלמה הקדמית שהחליטה להתקע (פירוק זריז של הגריל, גירוז והחזרה למקום).
מיכל העיבוי נזל והוחלף.
מעבר לזה נזקים שלא קשורים לאמינות (סדקתי את השמשה בשבוע שעבר וכד').

את המנוע הקטן אני מכיר מהE ומהSUV למינהם, הוא לא רע, אישית אני חושב שאת הS קונים עם V8.

הC63 חזקה, מהודקת בלה בלה בלה, זאת עדיין C-class, ה E כבר יותר טובה אבל זה עדיין לא S class.

אם אתה מוצא S500, הניהול מנוע של רנטק מעלה את ההספק בצורה משמעותית והוא מוכר על ידי מרצדס, מתקרבים לנתונים של הS63 בלי ההוצאות המפגרות מסביב.

טל"ח

שים לב שיש C63 ו S63

אני דברתי על C63

ד"א מעניין שבמבחן שעשו לכל ה 63 ה E הייתה הכי זריזה

ובכל מקרה

מעניין אותי אם יש עלויות אחזקה מיוחדות ל63.

בכל מקרה אני מבין שעלויות אחזקה של S350 \ E350 לא יותר יקרות מעלויות אחזקה של אאודי או  סופרב LK

מקווה שאפשר להסיק שהרכב לא נכנס למוסך כמעט ב 5-6 שנים ראשונות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

עד שלא תאמר איזה דגם שלדה אתה מחפש יהיה קשה לענות לך. רכב חדש? משומש? מה?

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

בכל מקרה אני מבין שעלויות אחזקה של S350 \ E350 לא יותר יקרות מעלויות אחזקה של אאודי או  סופרב LK

מה זה "אחזקה"? טיפולים שוטפים? תיקונים? עלות טיפולים שוטפים אתה יכול לקבל מהיבואן  במיידי.

אני עם E350 W211 (המנוע הקטן) וטיפולים שוטפים לא כל כך יקרים. שים לב למה שכתב zaf, אתה מערבב פה רכבים שונים לחלוטין שהמשותף להם הוא היצרן. 

C63 הוא הדגם היותר ספורטיבי, שקלתי אותו בזמנו (ממש לזמן קצר🙂) ועלויות הטיפול השוטף בו הינן מאוד גבוהות (אאל"ט, החלפת סט בלמים מלא מגרד את העשרייה מלמטה).

-ה S הוא רכב פאר, אין הרבה מהמשותף בינו לבין הC63. ממה שבדקתי הטיפולים השוטפים לא כל כך יקרים (הוא חולק לא מעט חלקים עם ה E) אולם עקב רמת האיבזור הגבוהה התיקונים יקרים (בדוק כמה עולה מנגנון מושב מפירוק....)

-ה E הוא (לטעמי) S בלי כל הקישקושים המיותרים ונועד יותר לנהיגה מאשר לנסיעה כמו ה S. עדיין, אם אתה מחפש "מנועים מאוד חזקים" נראה לי כי תאכזב ממנה. ד"א, רכב זה לא רק המנוע, E עם המנוע היותר גדול תרגיש חזקה אולם היא לא ממש מתאימה לנהיגה מאתגרת כי היא מתוכננת כרכב מנהלים ולא רכב ספורט.

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

מקווה שאפשר להסיק שהרכב לא נכנס למוסך כמעט ב 5-6 שנים ראשונות

ברכב חדש זה בדרך כלל נכון אבל אם אתה מרשה לעצמך לרכוש רכב חדש כזה אז עלויות הטיפול (אפילו עם כניסה למוסכים בסוף תקופת האחריות) בטלות בשישים לעומת ירידת הערך המטורפת שתשלם....

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...