Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על ג'יפון בן 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ג'יפון בן 3 שנים והבחירה קשה... התקציב הוא באיזור ה-120 והדגמים שהתעניינתי בהם עד כה הם : פיג'ו 3008, מאזדה CX5 ויונדאי טוסון.

מאוד חשוב לי שהרכב יהיה מרווח (שמבוגר יוכל לשבת מאחור עם 2 כסאות בטיחות) תא מטען גדול, שהרכב יהיה מפנק ככל הניתן עם מערכות בטיחות מתקדמות.

אני נוטה ממש לכיוון ה-3008 1.6 טורבו בנזין, אבל נאמר לי שהטיפולים נורא יקרים והאמינות של פיג'ו בעייתית... 

אשמח לקבל המלצה על אחד הרכבים או הצעה לרכב דומה שיכול להתאים..

תודה!

פורסם
לפני 23 דקות, oedinger כתב:

אני נוטה ממש לכיוון ה-3008 1.6 טורבו בנזין, אבל נאמר לי שהטיפולים נורא יקרים והאמינות של פיג'ו בעייתית... 

רק להבין משהו - זה נאמר לך על ידי אנשים שאשכרה החזיקו פג'ו לאחרונה? (בדגש על 3008 או רכב אחר עם אותו המנוע) או על ידי אנשים שתקועים בסטיגמות משנות ה-90?

ה-1.6 טורבו היה בעייתי בהתחלה, בגרסה של 156 כ"ס, אבל זו לא הגרסה הרלוונטית עבורך.

איזה מנוע יש בטוסון וב-CX5 שמעניינים אותך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בטוסון אין מערכות בטיחות בכל הדגמים. באחיו, הקיה ספורטאז', יש. 

לגבי מבוגר ושני כיסאות. יש צורך לבדוק בפועל אם זה אפשרי. זה מאוד תלוי בגודל מושבי הבטיחות. וזה לא יהיה נוח לנסיעות ארוכות באף רכב מהקטגוריה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה מחפש בכיוון הלא נכון.
תנסה יחד עם הכסאות סיטרואן c5 aircross .לחלופין תעלה קטגוריה לפיג'ו 5008 (יותר תא מטען , יותר יקר).
יש גם קטגוריה מעל שיותר מרווחת.

המבוגר מאחור (שנמצא כלוא בין שני כסאות תינוק) היא נערת גומי ? אם כן ייתכן שתצליח לדחוס אותם גם בטוסון או CX5 שיש להם אחלה סטיגמה אבל יהיו עבורה כמו עינוי סיני עתיק.

פורסם
לפני 7 שעות, dorsht כתב:

איזה מנוע יש בטוסון וב-CX5 שמעניינים

המנועי 2 ליטר. ביצועים פחות חשובים לי, מוכן להתפשר על זה. אם אני משווה את כל החבילה שאתה מקבל, מבין שלושתם זה נראה שה-3008 מנצח בגדול.

איך המנוע עם ה165 כח סוס? מה לגבי עלות הטיפולים? הבנתי שהחלקים נורא יקרים..

לפני 5 שעות, save כתב:

מחפש בכיוון הלא נכון.
תנסה יחד עם הכסאות סיטרואן c5 aircross .לחלופין תעלה קטגוריה לפיג'ו 5008 (יותר תא מטען , יותר יקר).
יש גם קטגוריה מעל שיותר מרווחת

חשבתי ללכת לכיוון של 7 מקומות, על רכבים כמו ה-5008 או הסקודה קודיאק, אבל זה כבר מגיע ליותר מ140 אלף לרכב בן 3.

פורסם (נערך)

ה3008 רכב לא פחות אמין מטוסון או CX5,מי שאומר לך אחרת מטעה אותך ובגדול.

אם אתה רוצה לדעת לגבי עלויות טיפולים ,תתקשר למוסך מורשה ותבקש לדעת עלויות,ככה גם תבין שמטעים אותך וחבל ,כי מנסיון,ה3008 רכב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...