Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם..

ברשותי כרגע הונדה סיוויק האצ'בק 2016 ולפניה הייתה לי סיוויק סדאן 2006 צורה חדשה שלשניהם אותו מנוע וגיר

ואני לא מצליח להבין  למה הסדאן הרגישה לי יותר חזקה .. אודה לתשובתכם..

פורסם (נערך)

שלום 

לשניהם כמו שאמרת אותו מנוע וגיר כמעט.. יש כמה וריאציות למנוע r18 

בסדאן שאתה מדבר עליה היה מנוע r18a2 

ובהצאבק 16 מנוע r18z4

ההבדל הוא בסעפת היניקה שאופן הפעולה והתזמון שלה טיפה שונה בין המנועים

בסדאן 2006 סעפת היניקה נפתחת  ב 5000 סלד ולאחר 5200 סל''ד עוברת לסעפת קצרה 

ואילו בהאצבק היא טיפה פחות ''מתוחכמת'' ועוברת לסעפת קצרה ישר ב 5000 סל''ד

ההבדלים הם בVTEC, התפיול של התזמון וליפט משתנה טיפה שונה לצריכת דלק טובה יותר במהירויות נמוכות וסל''ד נמוך מ3500.

סיוויק 2016 טיפה יותר חסכונית כיוון שצורף לה חיישן eco 

המשפר צריכת דלק.. ומאט את תגובת הדוושה מה שגורם לך להרגיש את ה'' שוני '' בין הדגמים.

הסדאן מרגישה יותר קלילה ונמרצת, אך אם תבטל את לחצן ה eco בהאצבק שברשותך, תווכח לדעת שתגובת הדוושה הרבה יותר מהירה ונמרצת.

מקווה שעזרתי

עריכה אחרונה על ידי amit136
  • מעניין 2
פורסם

היי עמית האמת שכן דיי עזרת בפירוט יפה ..אני ביטלתי את הeco ..נוסע בלעדיו אבל עדיין מרגיש שהרכב נוטה להעביר את ההילוכים יותר מהר ואילו בסדאן הישנה היה מושך יותר את ההילוכים ונותן תחושה נמרצת כמו שציינת..

פורסם
בתאריך 25.1.2021 בשעה 18:51, ofirsh90 כתב:

היי עמית האמת שכן דיי עזרת בפירוט יפה ..אני ביטלתי את הeco ..נוסע בלעדיו אבל עדיין מרגיש שהרכב נוטה להעביר את ההילוכים יותר מהר ואילו בסדאן הישנה היה מושך יותר את ההילוכים ונותן תחושה נמרצת כמו שציינת..

ידוע שבסדאן הישנה הכיול של תיבת ההילוכים היה יותר ספורטיבי ויותר מושך .. שוב זה רק נותן תחושה של נמרצות. 

אם אתה כל כך רוצה למשוך את הסלד תוכל להעביר את בורר ההילוכים למצב S והגיר ימשוך את ההילוכים בטורים גבוהים יותר

אני בכל אופן ממליץ להשאר על D במצב Eco 

ולהנות גם מזה וגם מזה.. 

בסוגריים.. מנוע R18 vtec יוצר כדי לחסוך בדלק כמה שיותר ביחס למנועים בגודלו ומסוגו.. ברמה של 1.5 ליטר 

ולתת ביצועים של מנוע 2.0 ליטר.

מקווה שעזרתי.

יום טוב חבר 

פורסם
בתאריך 1.2.2021 בשעה 09:31, amit136 כתב:

ידוע שבסדאן הישנה הכיול של תיבת ההילוכים היה יותר ספורטיבי ויותר מושך .. שוב זה רק נותן תחושה של נמרצות. 

אם אתה כל כך רוצה למשוך את הסלד תוכל להעביר את בורר ההילוכים למצב S והגיר ימשוך את ההילוכים בטורים גבוהים יותר

אני בכל אופן ממליץ להשאר על D במצב Eco 

ולהנות גם מזה וגם מזה.. 

בסוגריים.. מנוע R18 vtec יוצר כדי לחסוך בדלק כמה שיותר ביחס למנועים בגודלו ומסוגו.. ברמה של 1.5 ליטר 

ולתת ביצועים של מנוע 2.0 ליטר.

מקווה שעזרתי.

יום טוב חבר 

תודה רבה חבר ..אכן עזרת

• תוכן חדש...