Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, adab5 כתב:

מה זה לא ללמוד מזה? אני בדיוק לומד מזה

קיבלתי דוח על זה שאין טסט ביום שישי

ביןם א תפסו בדרך לטסט עדיין ללא טסט

שוב יתנו לי דוח? לא נראלך הגיוני לתת לי 24 שעות לתקן את העניין שאין לי טסט? מתי הייתי אמור לטפל בזה? בשבת? 

לפי ההיגיון. נתת לי דוח בשישי על משהו , למה שלא אקבל הזדמנות של 24-48 שעות לתקן את זה

ואם שוטר נוסף היה תופס אותי שעה אחריו באותה נסיעה, שוב היה דוחף דוח? אין לזה גבול?

זו ההגדרה המילונית של לא ללמוד מזה.

הרכב שלך לא מורשה לנסוע בכביש. אין לזה פרשנות אחרת, לא משנה איך תסתכל על זה. אתה יכול לנסות שוב את מזלך, זה בסדר, אבל אין שום סיבה שלא תקבל עוד דו"ח.

זה שעשית משהו לא בסדר פעם אחת ונתפסת לא נותן לך חלון זמן להמשיך ולעשות אותו דבר - המטרה של הדו"ח היא לא שתשלם אקסטרה כדי לנהוג ברכב בלי טסט, אלא להרתיע אותך מלעשות את זה. בעיני החוק זה לא משנה שהרכב שלך לא נכשל בטסט אלא שלא ניגשת לטסט, זה פשוט החוק. יכול להיות שטיפלת בו לבד בבית ההוא במצב הרבה (הרבה) יותר טוב מכל מיני רכבים שעברו טסט בקומבינה בלי בכלל להגיע למכון טסטים, אבל השוטר לא יכול לדעת את זה, הוא בודק אם יש טסט בתוקף, ואם אין - הלכו עוד 1,000 ש"ח. לא חבל?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

@adab5מסבירים לך לאט, בסוף אתה מבין מהר 😄.

יש כל מיני תנאים לנהיגה ברכב. רישוי מתאים ותקף, של הרכב ושל הנהג, מצויים ביניהם. המדינה "מוכנה" לסבול דרגות שונות של העדר רישוי - לגבי הרכב עד 4 חודשים עונש קל, בין 4 חודשים לשנה עדיין ברירת משפט, אחרי שנה (או רכב שמעולם לא עבר רישוי) - זה זימון לדין.

הנקודות אינן מעניינה של המשטרה, הן מופעלות על ידי רשות הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.1.2021 בשעה 14:34, adab5 כתב:

שוב יתנו לי דוח? לא נראלך הגיוני לתת לי 24 שעות לתקן את העניין שאין לי טסט? מתי הייתי אמור לטפל בזה? בשבת? 

השוטר לא יודע שאתה בדרך לטסט רק בגלל שאתה אומר לו.

הדרך להוכיח לו שאתה בדרך לטסט היא לפעול כמו שאמרו לך ולהוציא אישור נסיעה זמני.

אבל אתה מתעקש לא להבין איך מערכת עובדת ולחזור על אותה טעות ואז לבכות.

פורסם
בתאריך 1.1.2021 בשעה 16:05, pooh-bear כתב:

זה שעשית משהו לא בסדר פעם אחת ונתפסת לא נותן לך חלון זמן להמשיך ולעשות אותו דבר

האמת שכן, אבל החלון הזה הוא ממש לא 24 שעות זה הכל, הוא קצר בהרבה.

ניקח דוגמה - רכב חונה באדום לבן, מקבל דו"ח נניח משוטר, אחרי חצי שעה עובר שוטר אחר במקום, רואה את הרכב באדום לבן, נותן עוד דו"ח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש איזו פסיקה בנושא. נדמה לי שלגבי חניה אסורה זה שעתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כמות השעות עצמה לא משנה לעניין העקרוני, הנקודה היא שאכן יש חלון

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הבדל בין חניה , שבה הרכב עומד ויכול להיות שאתה לא ליד הרכב לראות את הקנס 

לבין המקרה הזה. 

אני לא חושב שבמקרה הזה יש חלון. 

נתפס נוהג ללא טסט, מכאן יש שתי אפשרויות, לקרוא לגרר שיסיים את הנסיעה או להוציא רשיון זמני ואז להמשיך את הנסיעה. 

כמו שרכב שהורד מהכביש , לא יכול להמשיך לנסוע בכביש (אלא אם מקבל אישור מיוחד ) 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שוב, לא מדבר על מקרה ספציפי של עבירה ספציפית כזו או אחרת, אלא ברמה הרבה יותר כללית.

שהרי כתבתי בתגובה (ואפילו ציטטתי את) למשפט הבא:

בתאריך 1.1.2021 בשעה 16:05, pooh-bear כתב:

זה שעשית משהו לא בסדר פעם אחת ונתפסת לא נותן לך חלון זמן להמשיך ולעשות אותו דבר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...