Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, colauti 9 כתב:

המחירון  אחרי 3 שנים יהיה יותר לכיוון ה 100K.

ב 0 ק"מ הדגם המוזל יותר יהיה כנראה בעל רמת אבזור נמוכה יותר ואם לא,אז העובדה שהבעלים הראשון נרשם ברישיון ליסינג/חברה כלשהיא גורמת לכך,שבמכירה עתידית אתה מפסיד יד (אתה נחשב יד 2 למעשה) ובחירה במסלול הזה ללא החזקת הרכב לפחות 4-5 שנים אינה כדאית כלכלית כי כאשר תרצה למכור,הרכבים הפרטיים מיד 1 יהיו כנראה מבוקשים יותר.

הבנתי. תודה אבדוק את האפשרות.

לפני שעה, hypercar כתב:

די בטוח שהמחירים שרשמת של הקיה והסיאט הם לליסינג פרטי ללא תפעול, כי קיבלתי כמה הצעות מחברות שונות על הרכבים האלו והמחירים שקיבלתי גבוהים ב400-500 לחודש. כשביקשתי הצעה לליסינג פרטי לא תפעולי אלה המחירים שקיבלתי בערך(מה שרשמת)

מדובר על ליסינג פרטי תפעולי מלא. המחיר נמוך יותר כי מדובר עסקאת טרייד-אין על הרכב הנוכחי שלי.

פורסם
לפני 4 שעות, onetime_user כתב:

קודם כל תודה על הדאגה וההודעה המפורטת!!

עשיתי את החישובים האלו ואין ספק שליסינג תפעולי יקר יותר אבל לדעתי החישוב שלך קצת נוטה לכיוון הרכישה. למיטב הבנתי ירידת ערך ממוצעת בישראל הינה כ-15% לרכבים חדשים בשנה, כך שרכב שעולה 155,000 אחרי שלוש שנים יעלה באזור ה-90 ולא 105.

בנוסף, אציין שלא חשבתי על קניה מ-0 ק"מ. מה זה אומר בעצם? מה הקאטץ' פה ולמה המחיר נמוך יותר?

במצב הנוכחי שלי בחיים אני חושב שליסינג תפעולי יותר "נוח" ו"נכון" לי, למרות שברור שהיתרון הכלכלי הוא לטובת הרכישה.

ייתכן והמחיר מכירה שציינתי היה גבוהה, אך זה טוב מאוד וחשוב שעשית את החישובים והבנת בפני מה אתה עומד.

קנייה מ-0 ק"מ זה רכב שנמצא בבעלות חברת ליסינג, לא נסע מעולם, אך ייתכן וגם עומד שנה ויותר.

זה בערך כמו קניית רכב חדש רק שיש יד קודמת שהיא חברת הליסינג.

מכיוון שחברות הליסינג קונות הרכב ובמחיר נמוך יותר הן מקצות X רכבים ל0 ק"מ.

מבחינתך זה לא ממש שונה, עיקר הדבר הוא במכירה כאשר אתה צריך להוריד 15% או 12% לא בטוח ממחיר הרכב. כאמור ככל שמחיר הרכב נמוך יותר אז הסכום שמורידים הוא נמוך יותר.

דוגמה: 

מחירון רגיל 100,000 מורידים 15% נגיד ----> מחירון משוכלל 85,000

מחירון רגיל 50,000  מורידים 15% ------> מחיר משוכלל 42,500

בגלל זה colauti 9 רשם שדרך זו אינה כדאית אם לא מחזיקים ברכב 4-5 שנים כי המחירון גבוהה עדיין והמחיר שמורידים הוא  בהתאם יהיה גבוהה.

בגלל שאתה נוטה לליסינג תפעולי ומרגיש שעם זה אתה תהייה שלם יותר, 

קודם כל אאחל בהצלחה וכמובן ללכת לשבת ולנהוג ברכבים ולראות למה אתה יותר מתחבר.

• תוכן חדש...