Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי לאחרונה רכב עם מוביילאיי , לפני כן לא השתמשתי במוביילאיי.

קראתי את המדריך למשתמש ורוב האזהרות ברורות לי, אך יש אזהרה שאיני מבין אותה. מדובר בשני קווים מקווקוים (כמו של סטיה מנתיב, אך שני הקווים דולקים) יחד עם מספר באמצע. ולעיתים זה מלווה בשני צפצופים.

מצורף צילום.

אני חושד שזו אולי אזהרת מהירות גבוהה מידי, אבל אז אני תוהה מאיפה הוא יודע מה המהירות הנכונה לכביש, כי אין תמרורי מהירות בסביבה שהוא יכול לקרוא .

תודה מראש לעונים!

Untitled.png

עריכה אחרונה על ידי eyal12
פורסם

זה גם היה החשד שלי, אלא שבלבלו אותי כמה דברים:

1) בסרטוני הדרכה של מוביילאיי , מהירות מופרזת על המסך של המכשיר מופיעה עם תמונה של תמרור, ולא כמו שאצלי

2) אני לא רואה שום קשר בין האזהרות האלו לבין תמרורי מהירות שמופיעים בדרך. הייתי מצפה שיהיה קשר ביניהם.  

3) הציפצופים גם הם מופיעים בלי קשר לכלום , אני יכול לנסוע עם +45 קמ"ש על המסך ולא יצפצף, ואני יכול לנסוע עם +25 ויצפצף. אולי זה קשור גם לזווית העקומה של הנתיב? 

פורסם

המכשיר לפעמים תופס תמרורים שלא שייכים .
למשל, בירידות מכביש מהיר יש תמרורים של 70 קמ"ש ליוצאים החוצה, והמכשיר בטעות מתייחס אליהם.
לפעמים יש גם בעיה בתמרורים.
למשל, אחרי מחלף אשדוד בירידה לכביש 7 אין תמרור המבטל הגבלת מהירות של הסיבוב במחלף. ואז הצג מראה גם 40 קמ"ש מעל המותר במהירות 90 קמ"ש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...