Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הרמתי את התקציב עבור קנייה של רכב לאזור ה-70 אלף שקל, קראתי קצת בפורום ובאופן כללי באינטרנט והחלטתי להתמקד במאזדה 3 מנוע 2.0 מכיוון שהוא עונה לי על כל הצרכים. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מצליח להבין מה מחיר השוק שלה.

בבדיקה ביד 2 ולוי יצחק הגעתי למחירים שונים בתכלית, בביקוריי בחברות הליסינג השונות אני מקבל הצעות שונות וכמובן שהן כולן לפי "לוי יצחק" משוקלל יחד עם ההשבחה של הרכב. המחירים שראיתי עד היום נעו מ-81K-91K לפני ההפחתות לשנתון 2017.

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי העלות הצפויה של מאזדה 3 מנוע 2.0 רמת גימור ספורט/קומפורט/ספיריט לשנים 2015-2016 ולהבין אם אני פשוט לא מצליח לקלוט או שפשוט עובדים עליי בעיניים.

תודה רבה !

פורסם

2017 ספורט 80 אלף.

קומפרוט 85

ספיריט 90 

זה הטווח שנמכרות בפועל היידים פרטיות,בליסינג תוריד 10 אלף לכל אחת. 

לרכב עם קמ ממוצע. 

ב70 אלף תוכל לקנות מאזדה 3 ספורט 2017  יוצאת ליסינג ב70 אלף ורכב במצב טוב. 

ממליץ לקחת את הספורט ולעלות בשנתון ל2017 במקום ספיריט 2014-15

פורסם

תודה רבה על המידע !

לצורך העניין כבר הייתי בחברות שהתחילו איתו מחירון של 85+ לגבי ה-2017 ספורט.

פורסם
לפני 18 שעות, NDO123 כתב:

בבדיקה ביד 2 ולוי יצחק הגעתי למחירים שונים בתכלית

יש מחי השוק ויש מחיר מחירון.

לגבי מחיר המחירון: חברות הביטול והליסינג עובדת עם מחירון "לוי יצחק" ככה שאתה אמור לבצע בדיקה שמה. יש אפליקציה חינמית לזה. המחירון הוא סוג של "עוגן"

לגבי מחיר שוק: המאזדה 3 עם מנוע 2.0 נהנית משוק חזק יחסית אז תיקח את זה בחשבון.

פורסם

כן אני מודע לשוק החזק של המאזדה, אבל יש איזושהיא בועה שאנשים מעלים מאזדה 2015 יד 2 במחיר של 80K ונראה שהיא מתחזקת את עצמה כשבפועל הרכב שווה 15 אלף פחות.

• תוכן חדש...