Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מ KSP בחודשים האחרונים לא מעט פריטים (חלקי מחשב, כירת אידוקציה של שיומי וכד') - הכל ישירות ל BOXIT לא רחוק מהבית.
הרוב מגיע תוך יומיים (הזמנה בשישי מוכנה לאיסוף כבר בשני בבוקר) ולעיתים רחוקות לוקח כמה ימים בודדים.
סה"כ מאוד מרוצה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני חודשיים הלכתי לסניף ksp בתלפיות, היה רק 2 מוכרים ונהיה תור ענק, לעומת זאת לפני חודש בערך היו 4 מוכרים ונכנסתי 5 דקות לפני התור שלי.

יש מצב שמפיקים לקחים גם אם באיחור.

פורסם

הם משום מה מתעקשים לתת שירות מכירה בחנויות...
יכול לבוא לקוח שרוצה לקנות מחשב והוא פשוט יעסיק עובד במשך שעה שזה מטורף..
בסניפים עמוסים צריך להגדיר עובדים רק למסירת משלוחים, אני לא מבין איך הם לא עושים את זה עד עכשיו 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תפריד.

הם עובדים עם חברות שילוח חיצוניות

מגיע שליח, עוזבים הכל נותנים לו סחורה

הבעיה היא לא זה

יש להם מראש מעט עובדים בחנות

העובדים עצמם ממורמרים בטירוף. כנראה מקבלים פחות ממה שאני נותן לפועלת ששוטפת לי כלים בארוחות בסופש

רוב העובדים שם אף פעם לא נחמדים, אף פעם לא מחייכים, עושים טובה שהם בכלל שם

אז אין להם בעיה שישב מולם לקוח 50 דק בזמן שהם יכולים לשחק בטלפון של עצמם עד שהוא יחשוב או יחליט מה עושים

הפתרון זה פשוט יותר עובידם. מאוד פשוט וקל

הם ל איעשו את זה, כי זה יפריע להם לשמור על העלויות הזולות

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

לפני חודשיים הלכתי לסניף ksp בתלפיות, היה רק 2 מוכרים ונהיה תור ענק, לעומת זאת לפני חודש בערך היו 4 מוכרים ונכנסתי 5 דקות לפני התור שלי.

יש מצב שמפיקים לקחים גם אם באיחור.

לא אופייני להם

לא זוכר מתי ראיתי סניף עם יותר מ 2-3 מוכרים

כש 3 מוכרים זה נחשב זמינות שיא

על אילת אני בכלל לא מדבר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

@Transporter גם אני התפלאתי  אבל היה 4.
באילת צריך לפנות 4 שעות כדי לקנות שם משהו, לא מבין למה לא לשלם עוד קצת וללכת לבאג או אחד מהחנויות האחרות שם כמו בן אדם, הורס לך את כל החופש. גם אייבורי באילת זוועה.

פורסם
לפני 53 דקות, Transporter כתב:

העובדים עצמם ממורמרים בטירוף. 

הפתרון זה פשוט יותר עובידם. מאוד פשוט וקל.

על אילת אני בכלל לא מדבר

ממורמרים, אניטיפתים, יו ניים איט.

הפתרון יכול להיות גם לתגמל באחוזים ממכירות, או לכל הפחות בונוס למי שמוכר מעל xxx.

אילת זה סיוט קניות מתמשך, לא רק בקספ,  אבל שם זה באמת הכי מורגש.

כבר נזמן ויתרתי על התענוג המפוקפק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

זה לא ישתנה אף פעם

כי בשביל להשאר הכי זולים בארץ הם חייבים לתת ל 2 עובדים לקבל מאות אנשים ביום

כל אחד היה מתנהג כמוהם

גם כשאני מרוויח יומית של 5 ספרות יש גבול לכמה אנשים אני מוכן לשמוע 

אני לא מבין למה אנשים ממשיכים לעבוד שם

כאילו חסר עבודות שאפשר להרוויח פי כמה יותר עם פחות מירמור

פורסם

כבר הרבה שנים שאני קונה אצלם רק אם היה לי יום מחורבן ואני שוקל להתאבד, וממש חייב איזו סטירה שתכניס אותי לפרופורציה.

לקנות ב-KSP זה כמו לעשות סקס עם האקסית שלך. זה נראה לך כמו אחלה רעיון כשאתה שיכור, אבל איך שאתם נכנסים הביתה אתה מבין את גודל הטעות.

KSP זה כמו החבר ילדות ההוא שכל פעם מדליק אותך על לעשות משהו ואתה יודע שזה יגמר רע, אבל אתה זורם איתו. ואז זה נגמר רע.

וכו'

לפני 9 דקות, Transporter כתב:

כי בשביל להשאר הכי זולים בארץ הם חייבים לתת ל 2 עובדים לקבל מאות אנשים ביום

ראיתי שזו פעם שניה שכתבת את זה. זה ממש לא נכון כבר די מזמן.

המהלך שהם עשו עם השקת זאפ היה גאוני - הם תמיד דאגו להיות הכי זולים ואם אני זוכר נכון אפילו הייתה להם פוליסת price match לאיזו תקופה. אבל כשזאפ התחילו לגבות מעסקים כסף על הופעה באתר, הרבה חנויות שזולות משמעותית מ-KSP פשוט הפסיקו להופיע שם. אני לא אגיד ש-KSP "ניצלו" את זה כדי להעלות מחירים כי אני לא יודע מה המניעים שלהם, אבל הם בוודאות לא הכי זולים, לפעמים בפער של לא מעט אחוזים (סתם דוגמה מהזמן האחרון, KSP מכרו עכבר במבצע במחיר של כ-550 שקל, קניתי אותו ב-495 ש"ח בחנות אחרת בלי שום הנחות ומבצעים). 

מה שמזכיר לי, גם על ה"מבצעים" שלהם יש לי בטן מלאה. מפרסמים מחיר מבצע כלשהו עם טיימר שנגמר בתאריך X, וכשאני נכנס אחרי אותו תאריך, הטיימר התאפס ונגמר שוב בחצות באותו יום או יומיים-שלושה אחרכך. רק בגלל הטקטיקה הזולה סטייל עגלות-ים-המלח-יש-לנו-מבצע-רק-היום-אדוני אני לא אתן להם שקל משקליי אם יש לי אפשרות אחרת.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 4

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא יודע לגבי זאפ

אבל כשאני בודק הם ברוב המקרים הכי זולים

אז לא יודע מה בדקת ומה ראית

כמו שאתה מבין אני לא מחבב אותם אבל המחירים שלהם בהרבה מקרים הכי טובים

פורסם

אז אני ממליץ בחום (במיוחד אם אתה לא מחבב אותם) להרחיב את רשת החיפושים, כמו למשל סתם חיפוש בגוגל של שם המוצר + מחיר. זה הרבה פעמים מניב תוצאות מפתיעות.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כן אבל אתה מבין שאם KSP הכי זול ויש עוד חנות יותר זולה ב 30 שח לפעמים עדיף לי ללכת 200 מטר ולקנות KSP ולא לנסוע במיוחד לעיר אחרת בשביל לחסוך 30 שקל ?

פורסם (נערך)

בוודאי העובדים ממורמרים, החלו לעבוד בחנות מחשבים ותוך כמה שנים התחילו לימכור טיטולים/מגבונים/סירים ומחבתות!

אין להם מקום לכל הדברים הללו בחלק האחורי של החנות והם קורסים, יש סניפים גדולים אבל לא כולם כאלה, ואיסוף הנ"ל מהסניף לא ממש עוזר להם.

הייתי מעדיף שהם היו מפצלים את זה מחנויות המחשבים שלהם, מעדיף שסניף אחד יהיה לכל המסביב וסניף אחר קטן יותר רק למחשבים וסלולר.

בניסיון שלי זמן איסוף חבילה מהחנות לאחר הזמנה היה כשבוע עד 14 יום, לא ביצעתי משלוחים הביתה.
הצרה הכי גדולה לתורים הארוכים זה אנשים שבאים להתייעץ במשך חצי שעה ויותר, אי אפשר לתת שירות כזה שיש רק 2 מוכרים בחנות ותור של 10+ מחוץ לחנות שרובם רוצים רק ליקנות ולקחת.
אני מגיע לשם רק לקחת מק"טים שבחרתי מראש, אף פעם לא ביקשתי את דעתם, בשבילי הם רק מחסן זול לחלקי מחשב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מה זה קשור לעובדים ?

להפך. יש יותר שעות, יותר משמרות, יותר בונוסים

למכור טיטולים ומגבונים הרבה יותר קל מלמכור מחשב ואפשר בקלות לדחוף את זה למי שבא לקנות מסך או ראוטר

גם העובדים שלי היו רגילים להתעסק בתחום מאוד ספציפי ועם השנים התרחבנו משמעותית. מי אמר שזה רע?

כמו שאמרתי הפתרון זה להביא עוד עובדים  כי הכמות של האנשים שמגיעים לשם גדולה. אבל נראה שלא אכפת להם כי הם רוצים לשמור על מחירים נמוכים

ד"א את אותה טעות עשו כשפתחו את רשת 8 עם מושיק רוט באבן גבירול. היית מגיע לסניף ורואה בנאדם אחד שהוא גם קופאי, גם אורז, גם מכין את ההזמנות, גם מוזג שתיה

מקבל חרא שירות וחרא יחס ומהר מאוד הסניף נסגר

אי אפשר להשתגע עם כמות עובדים כשאתה מוכר בכל כך זול

וכשאתה בא לקנות מחשב או מנות עם תוספות ורטבים שצריך לעמוד ולבחור, לא מספיק בנאדם אחד או שניים על כל האנשים (לעומת קופיקס שאתה פשוט בוחר מוצר בלי אפשרות לשינוי)

פורסם (נערך)

זה כן עניין כי אפילו לפני המהפכה הזו- תמיד היו תורים ארוכים בסניפי KSP, עכשיו נישארת עם אותה כמות עובדים בחנות והגדלת את כמות הלקוחות שבאים לחנות ליקנות דברים אחרים שלא קשורים למחשבים כו'.

מה גם שלפחות בסניף ליד הבית אצלי- אין להם מקום לכל ההזמנות שמוכנים לאיסוף, ראיתי אותם בקושי מצליחים להיכנס למחסן האחורי בלי ליפול, הסניפים לא היו ערוכים לשינוי הזה והחברה הפילה את זה פשוט על העובדים בלי להוציא עוד כסף כי הם מנסים לישמור על אחוזי הרווח.
אייבורי באמת היו טובים יותר בשירות לאחר מכירה, הבעיה ששמתי לב שלפעמים הם הרבה יותר יקרים מKSP, לא יודע מה קרה בתקופה האחרונה, פשוט העלו מחירים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הם בהחלט יצרו לעצמם שם של רשת זולה בתחילת עידן הזאפ, הם לא זולים מהמתחרים, השירות לא משהו בלשון המעטה אבל יש להם מבחר מטורף וסניפים בכל חור, בת"א זה מגיע למצב שיש להם שני סניפים במרחק 5 דק' הליכה אחד מהשני.

• תוכן חדש...