Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכב על ג'וייריד 200, יש לי מעיל דו-שימושי וכפפות של WINTEX. אני מאוד מבסוט מהם, למעט מיגון הגב, הייתי מעדיף לקנות מיגון גב בנפרד כדי שיהיה לי נוח יותר בנסיעות הארוכות.

אני מאלה שתמיד אבל תמיד ממגנים את עצמם, גם היום בשרב. חם מידי למיגון = לא נוסע.

מה עמדתכם בנושא מיגון ברכיים ומגפיים לרוכבי קטנועים? יש כאן משהו שבדק הנושא עם הכביש?

:-D
פורסם

יש לי חבר שבאותו יום שקנה מיגון מ-ל-א עשה תאונה עם הקטנוע אין איזור בגוף שלו שלא הראה "סימני תודה" על המגנים דהיינו ליד כל מגן היה שיפשוף קטן על הגוף שלו שאם לא היה מגן האיזור המכוסה היה נשאר על הכביש.

בקיצור אחרי שרואים מישהו שכל הגוף שלו כואב למרות שהוא היה עם מגנים זה רק מראה לך עד כמה המגנים חשובים אחרת בלעדייהם לא היית רואה אותו בכלל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה עמדתכם בנושא מיגון ברכיים ומגפיים לרוכבי קטנועים? יש כאן משהו שבדק הנושא עם הכביש?

בדקנו - אין הבדל בין נפילה עם קטנוע לנפילה עם אופנוע.האספלט אכזר באותה מידה.רכב ממוגן.
פורסם
אני רוכב על ג'וייריד 200, יש לי מעיל דו-שימושי וכפפות של WINTEX. אני מאוד מבסוט מהם, למעט מיגון הגב, הייתי מעדיף לקנות מיגון גב בנפרד כדי שיהיה לי נוח יותר בנסיעות הארוכות.

אני מאלה שתמיד אבל תמיד ממגנים את עצמם, גם היום בשרב. חם מידי למיגון = לא נוסע.

הכביש נוקט בעמדתו ואינו מוכן לזוז.

חשבנו כי אולי נוכל לומר לו "צ'מע, אחי זה כולה קטנוע" אבל הוא ממש לא רוצה לזוז מעמדתו.

אין ברירה.

אפילו איימנו עליו בשריטות ומכות, אבל זה פשוט לא עוזר. לא איכפת לו בכלל. מבחינתי שנזרוק עליו את כל האופנוע.

הוא נשאר קשה, מכאיב ופוצע.

אבל אם אתה ממש רוצה לעשות ניסוי, אבל בבקשה ניסוי דומה, אבל לא על הכביש כי זה מסוכן.

עלה לקומה השניה,

פתח את החלון, שים עליך חולצת עבודה קרועה, מכנס קצר וסנדלים וקפוץ החוצה.

נקה את הדם, שטוף את הפצעים, הסבר לשכנה שזה בשם המדע ואין צורך לקורא למשטרה או לאמבולנס בינתיים (חכה עד שתתחיל לירוק דם).

עלה למעלה והחלף לחליפת עסקים נאה. הקפד לקשור את העניבה היטב ואת הנעליים האיטלקיות היקרות ביותר שיכולת למצוא.

קפוץ שוב מהחלון.

האם הרגשת הבדל בנחיתה?

האם נשברו לך פחות עצמות?

האם האדמה קיבלה אותך ברכות יותר מהפעם הקודמת?

כל השאלות האלה תצטרך לענות לעצמך לאחר שתתאושש בבית החולים, בין הזריקות ומכות החשמל.

מסקנות?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...