Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיות ברכישת מנויים?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל מי שניסה/התחיל לרכוש מנוי ולא סיים את התהליך.

מבט ב"מאחורה" של המערכת מראה שהופקו די הרבה חשבוניות (הן מופקות כשלוחצים על כפתור ה"את זה" בדף המנויים, ולא מחייבות אתכם בכלום כמובן, אם תהיתם), אבל אחוז קטן יחסית מושלם לכדי רכישה.

אז באופן טבעי מעניין אותי לדעת - האם הלחיצות הן מתוך סקרנות גרידא (שזה בסדר לחלוטין), או שמא משהו בתהליך הרכישה גורם לכם לעשות אחורה פנה? 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

האמת שנכנסתי בגלל שמישהו כתב על הכתובת אז עניין אותי איזה פרטים ממלאים שם.

 

אגב איך הצורת חיוב? אשראי ישירות? PayPal? בחירה?

 

ולמה זה מפיק חשבונית בלחיצה על הכפתור ולא רק בסיום העסקה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב איך הצורת חיוב? אשראי ישירות? PayPal? בחירה?

החברה הסולקת היא פייפאל, אבל אפשר לבחור לשלם עם חשבון הפייפאל או ישירות דרך אשראי.

 

ציטוט

ולמה זה מפיק חשבונית בלחיצה על הכפתור ולא רק בסיום העסקה?

אנא עארף... ככה זה עובד. יש שם כמה states לחשבוניות - ממתין (מופק), משולם ופג תוקף. כמובן שהמשתמש מקבל את הקבלה רק בסיום העסקה.

אגב, גם בישראל זה די עובד ככה, או לפחות אמור. כשאתה מזמין עבודה או שירות, נותן השירות מפיק לך חשבונית עסקה, ורק אחרי קבלת הכסף הוא מוציא קבלה ובחלק מהמקרים גם חשבונית מס. חלק גדול מהעסקים פשוט מוותרים על השלב של החשבונית וישר קופצים לשלב הסופי ומפיקים "חשבונית מס קבלה", שזה - אני מניח - המקבילה העסקית ל"לשים'ך הכל בפיתה?".

 

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

האמת שנכנסתי בגלל שמישהו כתב על הכתובת אז עניין אותי איזה פרטים ממלאים שם.

ולגבי הכתובת, כמו שכתבתי בשרשור המקורי (ואולי לא כולם ראו), הדרישה להזין את הכתובת היא דרישה של המערכת שאנחנו לא מצליחים לבטל. אין לזה באמת משמעות ואנחנו לא צריכים את הכתובת של אף אחד. 

  • מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

גם בישראל זה די עובד ככה, או לפחות אמור. כשאתה מזמין עבודה או שירות, נותן השירות מפיק לך חשבונית עסקה, ורק אחרי קבלת הכסף הוא מוציא קבלה ובחלק מהמקרים גם חשבונית מס.

Lmao Lol GIF by reactionseditor

  • מצחיק 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

×
×
  • תוכן חדש...