Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אני לא משאיר רכב מונע מסיבה אחרת - מה אם מישהו אחר יקפוץ לתוך הרכב ויגנוב אותו?

הרכב הנוכחי, עם כניסה והנעה ללא מפתח . אני משאיר את הרכב מונע, בהילוך p ובלם יד. מקפיד על זה ב8 עניים לפני שאני יוצא,  נועל  ומשאיר את המפתחות אצלי, אז בתאוריה אף אחד לא יכול להיכנס ולגנוב אותו. שוב זה די נדיר שזה קורה אצלי אולי 2-3 פעמים בקיץ, בימים ממש רותחים. וגם אז זה לא יותר מדקה וחצי, כדי להוציא כסף, שאני רואה שאין אף אחד בתור לפניי. אבל אני עובד על עצמי כדי להימנע מזה לגמרי. 

פורסם

אני תמיד מקפיד מאוד שאם אני יוצא מהאוטו כשהוא מונע\עם המפתח בפנים אז לפני שאני יוצא אני פותח את אחד מהחלונות כדי שיהיה מספיק מקום להכניס את היד לידית במקרה הצורך.

אם אין אופציה כזו (לדוגמא שיורד גשם) אני פשוט לא יוצא מהאוטו עם מפתח בפנים.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אצלי בהונדה סיוויק גם התנעה עם כפתור ויש כפתור בדלת הנהג/נוסע שאפשר לנעול איתו את הרכב במקום עם השלט.

שכחתי השבוע את המפתח באחד התאים ו

אממה,לא נתן לי לנעול את הרכב ורק לאחר שתי דקות הבנתי למה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברנו קפצ'יור 2017 של חמותי זה קרה אחרי החלפת מצבר ( יחד עם עוד תופעות כמו נעילה של מערכת מולטימדיה ודרישה לקוד פתיחה ).
השלט נשאר ברכב נעול, למרות שזה לא צריך לקרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 12 שעות, Benor כתב:

מדובר בסיאט ארונה עם כניסה והנעה עם כפתור. 

החבר מצא את הרכב נעול, לפני שהוא חשד שאיבד את המפתח הוא חושד שהשאיר את המפתחות בתוך הרכב והרכב ננעל.

ביום האחרון שלי בארץ היינו צריכים לסוע לשדה תעופה ב5 בבוקר עם 2 רכבים (אני , אשתי , 2 ילדים 3 כלבים + 7 מזוודות + ההורים שלי שהסיעו אותנו).

מפה לשם ב3 בבוקר האוטו של אבא שלי (אוקטביה או לאון - לא זוכר כבר...) ננעל עם המפתח והבולדוגית בפנים.

מעולם לא עשיתי את כפר סבא -> הרצליה -> כפר סבא בכזו מהירות עם אבא שלי באוטו (כי שם היה המפתח ספייר)

בסובארוים והמאזדה שיש לי כרגע - זה לא יכול לקראת (בדקתי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, sperial כתב:

אני מניח שהשרשור מתכוון לרכבים בעלי מפתח קרבה.

אכן זו הייתה הכוונה של השרשור.

אצלי בשברולט הרכב מצפצף כשסוגרים את הדלת והמפתח נשאר בפנים, ולא מתאפשרת נעילת הדלתות מבחוץ.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לי זה קרה פעם.

אבא שלי רצה שאחליף אותו בנהיגה, עצר את הרכב ויצא, אני יצאתי מצד הנוסע ובטעות לחצתי על הכפתור שנועל את הדלתות וסגרתי את הדלת.

וזהו, נתקענו בחוץ עם המפתח בפנים והמנוע עובד... מאז יש לי ״טראומה״ ואני לא יוצא מהרכב כשהמפתח בפנים בלי דלת או חלון פתוח. 

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לא הבנתי משו...

אם יש מפתח חכם והנעת כפתור...

יצאתי עם המפתח האוטו מונע...

אם מישהו נכנס, נוסע והמפתח אצלי,הרכב ימשיך לנסוע גם אם האוטו יזהה שהמפתח לא נמצא?

פורסם

לפחות ברכבים שאני נהגתי עליהם שיש בהם מפתח חכם, התשובה היא כן. 

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

האוטו ימשיך לנסוע עד לכיבוי מנוע.
אחרי זה לא יניע שוב.
( מכיר כמה אנשים שיצאו מהרכבים עם המפתח בכיס, ובת זוג המשיכה לנהוג האלה).
לדעתי, זה החסרון העיקרי של השלטים האלה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 14 שעות, Benor כתב:

אצלי בשברולט הרכב מצפצף כשסוגרים את הדלת והמפתח נשאר בפנים, ולא מתאפשרת נעילת הדלתות מבחוץ.

ועוד דבר דרך אגב בהקשר של השברולט והתגובה מעליי, השברולט מצפצף באמת בצורה שאי אפשר להתבלבל ובנוסף לזה גם לא מאפשר לכבות את המנוע ללא נוכחות מפתח, בזה נתקלתי רק בשברולט.

ככה שגם אם קרה שבת הזוג לקחה את הרכב בלי המפתח, לפחות היא תוכל לחזור בעצמה ולא תצטרך לשלם על זה בעצמך...

פורסם

גם זה גרוע - להגיע למקום כלשהו מרוחק ( או עם פקקים ) דוגמת מקום עבודה ולגלות שאי אפשר לכבות את הרכב.

• רעיון טוב! 1

פורסם

כעקרון יש תכונה ברכב עם הנעת כפתור (ידיים חופשיות/מפתח חכם וכל שם אחר), כל עוד האנטנות בתוך הרכב, שמזהות את  נוכחות המפתח בתא הנוסעים, לא תתאפשר נעילה של הרכב. 
אבל, כיסוי האנטנות לא מושלם וזה גם תלוי בסוג הרכב כמובן ובהחלט יתכן מצב שהמפתח נמצא במקום שלא נקלט, תקלה כלשהי באנטנה או סוללה חלשה בשלט ואז באמת יתכן כי הרכב ינעל עם המפתח בפנים. 

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

גם זה גרוע - להגיע למקום כלשהו מרוחק ( או עם פקקים ) דוגמת מקום עבודה ולגלות שאי אפשר לכבות את הרכב.

מצד שני זה יכול להיות עדיף על להגיע לאותו יעד מרוחק ולהיתקע עד שמישהו יגיע עד לשם לחלץ אותך. 

• תוכן חדש...