Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמתנדב 'ידידים' פתחתי עשרות רכבים שננעלו עם המפתח בפנים, מכל הסוגים ובכל הוריאציות

ננעל לכם הרכב? במקום לשנע מפתח מרחוק או לשבור את הראש (ואת החלון) - התקשרו למוקד 'ידידים - סיוע בדרכים' 053-3131310 וסביר להניח שתוך מס' דקות הרכב יהיה פתוח ללא נזק (וללא תשלום)

כמובן שלא רק פתיחת רכבים נעולים, גם החלפות גלגל, קומפרסור, הנעה, שמן/דלק/מים, וכל עזרה ראשונה בדרך

• אהבתי 6
פורסם
בתאריך 14.11.2020 בשעה 07:00, איניגו כתב:

לא הבנתי משו...

אם יש מפתח חכם והנעת כפתור...

יצאתי עם המפתח האוטו מונע...

אם מישהו נכנס, נוסע והמפתח אצלי,הרכב ימשיך לנסוע גם אם האוטו יזהה שהמפתח לא נמצא?

כן, עד שתכבה את האוטו ולא יהיה ניתן להניע. 

פורסם
בתאריך 14.11.2020 בשעה 19:49, danniel כתב:

למה שלא יהיה ניתן לכבות מנוע? ברור שניתן גם ללא השלט בתוך הרכב. 

זה באמת היה נשמע לי תמוה שאי אפשר לכבות אז עשיתי ״ניסוי״ עם הקרוז של אבא שלי, הממצאים: התכנון יותר חכם ממה שחשבתי.

אם אתה מנסה לכבות מנוע בלי מפתח הוא נותן לך שתי אפשרויות, או ללחוץ על הברקס ולהניע מחדש או לא ללחוץ על הברקס ולכבות את המנוע.

עדיף by far על רכב שמכבה מנוע וזהו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

גם אני אוסיף מקרה שבו מפתחות ננעלו בתא המטען של פאביה, שיש בה מערכת שמתריעה אם משאירים מפתח באוטו.

הבעלים שם את התיק עם המפתחות בתא המטען (כמו שהוא תמיד עושה) רק שפעם אחת אחרי שהוא סגר את תא המטען הרכב ננעל ולא קלט יותר שהמפתחות בפנים.

פורסם

לי ננעלה שברולט מאליבו מונעת, עם המפתח בתוך הרכב. 

רכב עם לחצני פתיחה על הדלתות, שגם לא פתחו הדלתות.

טלפון ל"ידידים", ותוך 10 דקות הרכב היה פתוח.

• תוכן חדש...