Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן / פרקטית 40-45k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מה העניינים?

בשעה טובה המשפחה צריכה להתרחב והטויוטה אוריס האצבק (2013) כבר תהיה מעט קטנה ולא ככ מרווחת עם 2 קטנטנים שצריכים כסא בטיחות.

מפיה של הבוסית "אני רוצה לזרוק את העגלה והאופניים בבגאז בלי להתחיל לסדר ולתכנן".

מובן לחלוטין, את האוריס תכננתי להחזיק "עד הברזל" אבל במקרה הנ"ל אני לא הולך להתווכח וידה על העליונה.

לאחרונה קניתי רכב שני בתקציב נמוך (ספיריט דור ראשון) לטובת הנוחות בבית וריצוי החשק הדינאמי מידי פעם בפצאל ושות', על כן הסטיישן / משפחתית שתחליף את הטויוטה לא צריכה להיות בעלת ניחוח ספורטיבי או התנהגות משובחת.

אני מעוניין לתקצב 45k עם אופציה להתגמש ל50 במידה ומדובר במציאה אמיתית.

הנסיעות לרוב יהיו 50/50 עירוני ובין עירוני קצר.

עלו לי כמה אופציות והעדיפות מביניהם נראית לי כמו מאזדה 6 סטיישן 2013, סיוויק טורר, b4, עם כל האהבה שלי ליוצאות אירופה והvfm הגבוה שלהם, בתקופה זו אני מעדיף להמנע מהפתעות לא צפויות (לדוג מוח גיר במגאן / לחפש 308 שטופלה היטב) ועל כן אעדיף להשאר בטווח הישראליזם של יפניות אמינות שלא יפתיעו גם על חשבון צריכת דלק גבוהה יותר.

אשמח להצעות והארות נוספות.

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, sjerby כתב:

אני לא הולך להתווכח וידה על העליונה.

ידה תמיד על העליונה

בכל אופן, למיטב זכרוני קיימת אוריס סטיישן בשנים 2013/14 ואתה יכול להוסיף אותה לרשימה. 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4526141,00.html

יונדאי I30 CW לאחר המתיחת פנים (2012 ומעלה) שמגיעה עם מנוע חזק יותר מהדגם היוצא (135 כ"ס לעומת 122) וגיר פלנטרי 6 היל' גם יכולה להוות אופציה.

אחותה התאומה קיה סיד מגיעה עם גיר רובוטי.

ראיתי גם כמה יחידות של I40 סטיישן של השנים 12-15

אולי גם אאוטלנדר 2013/14 יכולה היכנס לך בתקציב (5 מקומות) 

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

האמת שלגבי האוריס - אם אני מחליף, בא לי להרגיש רכב אחר על כן היא יורדת מהרשימה.

אני אסתכל על הI30, אך לזכרוני האיכות חומרים שם בינונית מאוד.

I40 זאת אופציה מעניינת שלא חשבתי עליה, אסתכל על הנושא.

אאוטלנדר מרגיש לי OVERPRICED, מיושנת ללא ערך מוסף למול שאר האופציות.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לפני שעה, sjerby כתב:

לא יודע אם יש הבדל בין דגם ההאצבק פרימיום לעומת דגם הסטיישן, אבל האיכות חומרים לא בינונית בכלל(כמובן הכול יחסי) 

יותר טובה בוודאות ממה שהיה לך באוריס. 

פורסם
לפני שעתיים, sjerby כתב:

מסכים לגבי הדור הראשון, בדור השני יש שיפור משמעותי לפי דעתי.

• תוכן חדש...