Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מה סדר הפעולות שלכם כשמנקים חלונות ואת הפלסטיק/גומי מסביב?

כל פעם שאני מנקה את החלון ואחרי זה מורח חומר עבור הפלסטיק/גומי זה מכתים את החלון ולהיפך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דבר ראשון לא מורח כל שבוע תכשיר לחידוש גומיות מחוץ לרכב אלא פעם בכמה חודשים. שאני מבצע את זה

אני נוהג לנקות את החלונות היטב,  מורח תכשיר לגומיות, ולאחר מכן עם אותה מטלית שניקיתי את החלונות

עושה מעבר נוסף בעדינות במיוחד בחיבורים לגומי, לא ראיתי שזה פוגם בגומיות.

איזה תכשיר אתה מיישם מעל הגומיות? 

פורסם

תודה על התשובה.
לא התכוונתי שזה פוגם בגומיות, אני מורח כל שטיפה חומר לשימור פלסטיק/גומי ואז המריחה מכתימה את החלון וכשאני מנגב את החלון המטלית מתלכלכת מהחומר שנמצא על הגומי ונוגעת בחלון, בקיצור ביצה ותרנגולת [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אולי יעזור לשים מסקינטייפ חלש צמוד לגומיות או להניח ניילון/פלסטיק קצת קשיח כדי שלא יימרח על החלון.

בכל אופן גם לדעתי כל שטיפה לשים חומר שמחדש גומיות זה מיותר. (אלא אם אתה שוטף פעם בחודשיים+)

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)

אני שוטף כשמלוכלך ו/או כשיש זמן :)

הכוונה יותר לפלסטיק שמסביב לחלון, אפשר לראות בתמונה:

image.png.96bb0862841340b9524c52ce33a822f9.png

עריכה אחרונה על ידי reloop
פורסם

הבנתי את כוונתך, מעולם זה לא הפריע לי. יותר מפריע לי זה ריססו תכשירים שהייתי עושה בעבר שהיו מזהמים

את השמשה הקדמית (למרות שפרסמתי פעם פטנט אין להימנע מזה) ואת כל הריפודים בדלתות.

מאז שעברתי לקרם החיים נוחים יותר. 

שמשתמשים במטליות ייעודיות לחלונות והן מקופלות לארבע, הניגוב לא עולה על הפלסטיקים מסביב.

• תוכן חדש...