Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

חשוב לי להסביר 2 דברים, הם קשורים אחד בשני

1. רפואה זה לא מתמטיקה. לא לכל דבר יש פתרון ולא יודעים הכל. זה נכון בעיקר לתחומים כמו ניורולוגיה.

יש דברים נפוצים או גדולים יותר שמוסברים ויש דברים ש... אי אפשר להסביר אותם. כרגע לפחות.

2. ניורולוגיה, כמו כל התמחות ברפואה, היא שדה עצום ואין אף אחד שמכיר את כולו לעומק. 

כולם יודעים את הדברים הכלליים יותר שרשומים בסעיף 1. אבל שמגיעים לבעיות היותר איזוטריות או מסובכות אז אם אתה באמת רוצה שמישהו יידע להתייחס אליהן אתה צריך מישהו, שפרט להיותו ניורולוג (לדוגמא) הוא מתעסק יותר בתחום ההפרעה שלך.

מה זאת אומרת - יש שם רשימה של ניורולוגים, שחלקם ניכר מהם לא רלוונטי לבעיה שלך. 

סתם לדוגמא - מנהל המחלקה להפרעות תנועה, מנהל היחידה לכאבי ראש ומנהלת המרכז לטרשת נפוצה וכו' - התת מומחיות שלהם - לא קשורה לזרמים בכפות רגליים וזה בזבוז זמן וכסף.

אני לא יודע מה יש לך. אבל אני ממליץ שלפני שתבחר ניורולוג נוסף להתייעץ איתו - תוודא שהוא אחד שמתעסק בבעיות כמו אלו שאתה מציג.

בכללית איזור המרכז הייתי מתחיל מפה:

https://www.clalit.co.il/he/sefersherut/pages/clinicdetails.aspx?ddeptcode=999002746

לדעתי הוא מקבל דרך המושלם בתשלום מופחת. תברר.

מסכים, אבל מצד שני, אם אין פתרון לאותו רופא מומחה שאתה מגיע אליו לגבי הבעיה שמופיעה אצלך אז שפשוט יגיד ש... אין פתרון או שיגיד "זו דעתי, אבל הייתי ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת ממומחה אחר".

לגבי הרופא בלינק שצירפת- לא ראיתי שרשום שם משהו שהמומחיות שלו זו כף רגל. היכן ראית זאת? 

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...