Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אז קניתי רכב יד-שנייה לפני כמה ימים, והוא הגיע עם מתקן לפלאפון אשר מודבק בדבק ממש חזק (מה שהצלחתי לראות מהצד, זה נראה כמו דבק דו צדדי) לפלסטיקה ברכב.

אני לא מעוניין במתקן לפלאפון מגנטי ולכן אני רוצה להוציא אותו, ואני תוהה מה הדרך הכי קלה, בטוחה ונכונה להוציא אותו מבלי לפגוע בפלסטיקה של הרכב ומבלי שיישארו סימנים?

אשמח לעצתכם!

תודה רבה ושבת שלום!

תמונות להמחשה:  

spacer.png spacer.png spacer.png

עריכה אחרונה על ידי the_m4n
פורסם

איזה קטע אני חושב שראיתי את האוטו הזה וחשבתי לעצמי שזה אחלה מקום לשים בו את מעמד לטלפון. (יש לי גם פולו אבל שמתי את זה במזגן)

לגבי ההסרה צריך להבין עם מה הוא הדביק את זה, אם זה יושב ממש ממש חזק זה יכול להיות גם דבק 5 שניות או משהו כזה שלא תוכל להסיר את זה מבלי לפגוע בפלסטיקה.

אם זה באמת דבק דו צדדי יכול להיות שתוכל להסיר את זה ואז תנסה לנגב את זה עם מטלית שהייתה במים חמים

פורסם

אם באמת מדובר בדבק דו״צ אתה יכול לנסות להסיר אותו בעזרת חוט דק (לדוגמה חוט דייג) את החוט משחילים מאחורי הדבק וככה מפרידים בעצם את הדבק ממשטח ההדבקה.
מומלץ לוודא שהדבק חם כשעושים את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

איזה רכב זה? (אולי אפשר לקנות כפתור חלופי, אחרי שזה ירד)

לפני 7 שעות, shakedi כתב:

יכול לנסות להסיר אותו בעזרת חוט דק

יכול להיות, זה דבק מקורי, שווה לחמם לפני.

פורסם

חימום בעזרת פן לשיער ולשים לב שהפלסטיק מסביב לא מושפע מזה.

אחרי שזה חם לקחת חוט דייג ובעזרתו "לנסר" את הדבק הקיים.

אחרי שהתושבת הוסרה ישאר לך כנראה שאריות דבק , בתור התחלה שווה לחמם עוד קצת עם הפן ולנסות להוריד כמה שיותר בעזרת מטלית מיקרו פייבר , חתיכות גדולות של דבק תוריד עם האצבעות

לבסוף קח שמן למשל WD-40 , רסס על מטלית מיקרו פייבר בנדיבות ותספוג את הדבק בשמן, תן לו דקה בערך ואז תשפשף בעזרת המטלית את הדבק, תחזור על הפעולה הזו עד שהכל הוסר.

לאחר מכן אם בא לך להשקיע קח אלכוהול 60% , דלל אותו במים ביחס של 1 ל 4 ( 4 זה המים ) ונקה את שאריות השמן מהדשבורד. 

לסיום אפשר לשים חומר הגנה על כל הדשבורד (עדיף לא להשתמש בספריי סקאי ) 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מה פתאום, זה פשוט פלסטיק שהוא "דמוי כפתור" אבל לא לחיץ ואין לו שום מטרה.

חוזר לעדכן שזה אכן היה דבק דו-צדדי, והצלחתי להוריד אותו בצורה די חלקה, בהתחלה "ניסרתי" קצת עם חוט דיג, ואז יכולתי כבר להוריד את המדבקה בעזרת כוח ביד, ולבסוף ניקיתי עם מטלית שיש בה אלכוהול את שאריות הדבק והכל יצא חלק.

תודה רבה לכל העוזרים :)

פורסם

צריך להיזהר עם אלכוהול מעל פלסטיקים, יש כאלה שמקבלים צריבה.

חוט דיג זה מעולה על מדבקות מעל הצבע, בתוך הרכב צריך להיזהר, כי כל ריפוד/פלסטיק עשוי בצורת גימור שונה. (יש כאלה עם גימורים עדינים וכד')

אבל מעולה שזה ירד בסופו של דבר כי מדבקה על הדשבורד זה משהו שאי אפשר לקבל.

• תוכן חדש...