Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פיג'ו 208 2016, להחליף רצועת טיימינג ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך ללכת לגבע
הייתי שם השבוע עם חדש לנקישות מהטיימינג, השארתי את הרכב ללילה וקבעו חד משמעית שלא מדובר בטיימינג אלא ברעש מפחית מתכת - מה שמעיד על אמינות
הייתי בטוח שאני נפרד מ2300 שקלים אז חסכתי ;)

פורסם

עדכון:

אז היום (9/11/2020) הוחלפה רצועת טיימינג ורצועת אלטרנטור, סך טיפול 2200~ כולל מע"מ, יספיק ל-5 שנים בע"ה, יש לציין לטובה את היחס של יוסי, גם לבקשתי הסכים לצלם קצת את מהלך הטיפול, הוחלפה רצועה טיימינג לפי מק"ט חדש (ישן מול חדש בתמונות מצורפות), תודה ליוסי ולמוסך גבע  👌

DJI_0415.JPG

old timing.jpg

פורסם (נערך)

תודה על העדכון - תתחדש

מתעלק על הנושא כי יש לי דילמה דומה

קנינו קקטוס 2017 והייתי אצל יוסי מגבע(אדם כל כך נחמד ומקצועי) והוא אמר שזו הרצועה מהריוויזיה הבעייתית, אבל בגלל שהרכב נסע מעט מאוד(32K) אין שום סימן להתפוררות ומוקדם לדעתו לבצע את ההחלפה, פשוט צריכים להיות עם יד על הדופק ולשים לב לירידת לחץ או הודעות כלשהן.

אני קצת חושש מכיוון שאשתי נוהגת על הרכב ולא יודע כמה היא תשים לב לנורות שצצות ונעלמות. העניין הוא שהרכב עדיין תחת אחריות, האם היבואן צריך לעשות את ההחלפה? האם זה משהו שנכנס תחת מטריית האחריות?

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

אני לא בטוח אבל בדיקה וטיפול מיוזמתך יתכן ותעלה לך כסף, מצד שני במידה ויש בלאי והרצועה דורשת החלפה ו\או יש נורת התרעה יתכן (אל תתפוס אותי במילה) וזה יכנס תחת מעטפת האחריות, ישנם מוסכים שגם לא יסכימו לבדוק לך את הרכב בעניין בלי שיש איזשהיא אינדקציה או התרעה במערכת, גם אצלי הרכב רק עם 35K, העניין הוא שזה לא משהו שאני יכול לקחת עליו סיכון, כשנדלקת נורה יתכן וכבר נגרם נזק נוסף וזה משהו שאני אישית לא יכול לישון עליו בראש שקט, יש לקחת גם בחשבון את עניין השנים שהרכב על הכביש, בגלל שמדובר על רצועת גומי היא נשחכת ומתבלת עם הזמן, אצלי הרכב כבר מעל 4 שנים על הכביש כך שזמנה הגיע לסיומה במילא, במיוחד כשמדובר ברצועה הישנה מהיצרן, לא הייתי רוצה להגיע למצב של נורת התרעה.

פורסם (נערך)

לא יכולתי לערוך את התגובה האחרונה.

מצ"ב סרטון קצר מהטיפול בגבע, תודה ליוסי על הצילום וההסבר. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
  • תוכן חדש...