Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, הדשבורד שלי משתקף בשמש על השמשה וזה מפריע מאוד מעבר לזה שזה מפריע לי זה גם מפריע למצלמה והיא לא קולטת מספרי רישוי בגלל זה (אם תעשו זום תראו נקודות קטנות שהם חלק מהדשבורד חוץ מההשתקפות של הפלסטיק), מה אפשר לעשות חוץ מלשים כיסוי בד על הדשבורד?

תודה

20201022_200240.jpg

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם
לפני 45 דקות, רפי לין כתב:

האם זה נוצר לאחר שמרחת משהוא על הדשבורד?

בברכה  -  רפי לין

ממש מזמן לפני שנה+ שמו קצת ספרי סקאי על הדשבורד ועוד פלסטיקה ברכב אבל אני לא חושב שזה קשור כי גם מאחורה משתקף על השמשה האחורית (רכב סדאן הפלסטיק מאחורי המושבים האחוריים משתקף על השמשה האחורית), מאחורה לא שמו סקאי.

לפני 44 דקות, danniel כתב:

באיזה רכב מדובר והאם השמשה היא מקורית? 

יונדאי i25, מקורית.

פורסם

אני אענה לך בתור צלם: במצבים שהשמש משתקפת מזוויות לא רצויות בזמן צילום, משתמשים בפילטר polorazied (בתרגום לעברית: קוטבי).

יש משקפי שמש עם האופציה הזאת- עוזר מנסיון.

לגבי המצלמה, אפשר לרכוש פילטר כזה שיתאים לעדשת המצלמה.

פורסם

הבעיה זה לא שהשמש משתקפת על המצלמה אלא על הדשבורד ואז הוא משתקף על השמשה וזה מה שהמצלמה מצלמת.

למי שלא הבין - אני מדבר על הנקודות/קווים האלה: (בתמונה - השמשה עם ההשתקפות של הדשבורד)

Screenshot_20201022-212904_Video Player.jpg

פורסם

לא פוגע באיכות. אין מוצר שמתאים ספציפית למצלמה אבל אתה יכול למדוד את הקוטר החיצוני של העדשה ולחפש משהו שמתאים בגודל בעלי אקספרס/ איביי וכו.

• תוכן חדש...