Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב יותר חזק סאונדסטרים דגם הטרנטולה 12 אינצ' או קיקר סולובאריק 7 12 אינצ' ?

אני מתלבט בין השניים איזה לקחת

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הקיקר יותר מדוייק ואיכותי מהטרנטולה,אבל הטרנטולה חזק יותר.

תזכור גם ששטח הפנים של הקיקר גדול משל הטרנטולה בגלל שהוא מרובע,מה שייתן יותר SPL.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אם הנצילות של שניהם אותה נצילות, והטרנטולה יותר חזק הוא יתן יותר עוצמה. זה שהקיקר מרובע

זה לא עושה אותו חזק.יש עוד מושגים שאתה לא מבין כדי לעשות השווה מי יותר חזק.

תמיר

פורסם

איכות זה עניין יחסי צא מיזה.... איכותי זה תלוי בתיבה במגבר וברכב. מבין?

אם ההספק של הטרנטולה יותר גבוה והנצילות שווה או גבוהה יותר הוא יפיק יותר עוצמה במקרה שהם אותו גודל 12 אינץ או שהשוני זה עיגול או מרובע. התוספת הספק כבר תכסה על זה.

תמיר

פורסם

מבחינת עוצמה אני דווקא היתי בוחר באלמנט בעל יכולת דחיפת אויר גדולה יותר.

שטח ממברנה, XMAX.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה ברור אבל אני לא מוצא באינטרנט את הפרטים של הסולובאריק 7

של הטרנטולה זה 0.61 אינצ' (הX-MAX)

פורסם

ברור שזה לא יעשה אותו יותר חזק,בגלל ששטח הפנים שלו גדול יותר אז הוא ייתן יותר עוצמה,בהנחה שהם שניהם 12".

מבחינת דיוק,שמעתי את שניהם בתיבות אטומות,וללא כל צל של ספק הקיקר יותר מדוייק.

לי יש L5 ושמעתי כבר L7 מספיק פעמים ולאחי זוג טרנטולות,בוודאות,הקיקר עדיף,בהנחה שאתה משיג אותם באותו המחיר.

פורסם

co udi,

מצד אחד אתה אומר, "ברור שזה לא יעשה אותו יותר חזק"

מצד שני, "בגלל ששטח הפנים שלו גדול יותר אז הוא יתן יותר עוצמה"

..

הבנתי נכון ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דווקא זה צריך להיות ברור שאם יש 2 סאבים עם אותו שטח מברנה ואחד זז 15מ"מ ואחד 13מ"מ אז ה15 יהיה יותר חזק

פורסם

זה שצורתו מרובעת לא יעשה אותו חזק,בגלל המובן המילולי..

צורתו המרובעת משמעה יותר שטח פנים,מהבחינה הזו כן.

פורסם

דווקה זה שהוא מרובע זה לא אומר ששטח הפנים שלו יותר גדול

אבל הקיקר 12 אינצ' המרובע השטח הפנים שלו כמו שטח של 13.5 אינצ' עגול אבל יכולים לעשות מרובע באותו גודל פנים

• תוכן חדש...