Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאג-אין ללא הטענה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לרכבי פלאג-אין יש את אותן תכונות כמו רכב היברידי רגיל, דהיינו הטענת המצברים תוך כדי נסיעה? 

זאת אומרת, אם אין לי עמדת הטענה סמוכה לבית, וההטענה יכולה להיות רק במקרים מזדמנים, האם יש לי בשביל מה לקנות רכב כזה? 

פורסם

אני יודע שברכב פלאג אין יש סוללה כבדה וגדולה יותר ואם אתה לא מתכוון להטעין אותה עדיף כבר רכב היבריידי, כל היתרון ברכב פלאג אין זה לנסוע על הסוללה בתוך העיר ולא להכביד על המנוע עם מרכב כל כך כבד.

פורסם

אם אין לך שקע חשמלי - חבל על הכסף. הטעינה מאוד איטית יחסית לסוללה של רכב היברידי. כל הכיף זה להוציא מהחשמל ולנסוע על החשמל בלבד. בלחיצה חזקה על הדוושה המנוע מתעורר לחיים והרכב הופך לחזק מאוד.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם מדובר על רכב ליסינג אז לא רלוונטי מה שעניתי, קח מה שמשתלם לך. זה לא מה שהבנתי מפות"ש

פורסם

הוא כתב לקנות, לא לחכור.
כמו שכבר כתבו, הפלאג אין משתלם if you plug it in, אחרת - היתרון לעומת היברידי רגיל קטן משמעותית עד כדי לא שווה, גם מחיר הרכישה הראשוני גבוה משמעותית בד"כ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מעט אנשים רכשו את ה-3 ואת ה-5 פלאג אין בגלל המחיר גם כשאין להם איפה להטעין אותן, אבל כמי שנוהג באחת, אני יכול לומר שלא הייתי רוכש אותה בלי היכולת להטעין.

מה תוואי הנסיעה שלך בדרך כלל?

פורסם

על איזה רכב חשבת? תקציב?

אולי עדיף לך דיזל בכלל.

זה ליסינג או פרטי?

פורסם
בין עירוני בעיקר, כ 250 ק"מ ליום, אזור באר שבע לירושלים וחזרה עם עצירות בדרך.

זה קילומטראז׳ עצום. פלאג-אין כמו ה-3 דווקא יכולה לעבוד לך כי אתה תיסע על בנזין וחשמל לסירוגין בנסוע כזו. נניח בין ערים הרכב יטען לגמרי ובעיר תיסע על חשמל.
אם היית אומר לי שרוב הנסיעות בעיר לא הייתי ממליץ בלי אפשרות חיבור לחשמל.

מצד שני, בנסוע כזו תשקול דיזל.
פורסם

הגדולה של רכבי פלאג אין שהם מאפשרים נסיעה של כמה עשרות ק"מ רק על חשמל. 40-50-60 ק"מ.  ואז מטעינים אותם שוב. זה מתאים למרבית האנשים שלא עושים ק"מ גבוה בין הבית לעבודה וחזרה. 

כשהחשמל בסוללה נגמר, הרכב הופך לרכב היברידי 'רגיל'.

בנוסף, המיסוי המופחת מעודד ייבוא של כלי רכב בתצורה של 'פלאג אין', ומאפשר להביא אותם ברמות גימור גבוהות. 

אחרי שזה נאמר, על מנת לחסוך בדלק, ל 250 ק"מ ליום הייתי ממליץ לבחון כלי רכב עם מנוע דיזל, שמאפשר חסכון גדול בדלק, ללא התעסקות עם הטענה. לשם הדוגמא, כשבחנתי את הספורטאז' דיזל הצלחתי להוציא ממנו מחוץ לעיר מעל 23 ק"מ לליטר, ומהאופל גרנדלנד 27 ק"מ לליטר. אלו תוצאות אופטימליות, אבל ניתן בהחלט לקחת אותן כבנצ'מרק.   

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...