Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון לרכוש רכב יד שנייה למטרת נסיעות עירוניות - בינעירונית. אני מכוון לסוגים הבאים : יונדאי I10, יונדאי I20, שברולט ספארק, סוזוקי סוויפט (מכוון לשנתון 2015 ומעלה). 

השאלה שלי היא מבחינת -אמינות, בטיחות וצריכת דלק - מי מבין כולם הכי מומלץ (בציון כללי לפי ניסיונכם) ? אני רוצה להינעל על שני סוגים ולרכוש רכב בזמן הקרוב. 

עצות וטיפים יתקבלו בברכה,

תודה!

פורסם

מקפי

לפני 23 שעות, sharon_103 כתב:

היי,

אני מתכוון לרכוש רכב יד שנייה למטרת נסיעות עירוניות - בינעירונית. אני מכוון לסוגים הבאים : יונדאי I10, יונדאי I20, שברולט ספארק, סוזוקי סוויפט (מכוון לשנתון 2015 ומעלה). 

השאלה שלי היא מבחינת -אמינות, בטיחות וצריכת דלק - מי מבין כולם הכי מומלץ (בציון כללי לפי ניסיונכם) ? אני רוצה להינעל על שני סוגים ולרכוש רכב בזמן הקרוב. 

עצות וטיפים יתקבלו בברכה,

תודה!

מקפיץ :)

פורסם

מה התקציב ?

כי ב2017 הגיע דור חדש של הסוויפט, הספארק קיבלה ב2019 10 כריות אוויר ובלימה אוטונומית, היונדאי קיבלה ב 2019 מנוע טורבו.. לכן חשוב להגדיר תקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 דקות, yulianx כתב:

מה התקציב ?

כי ב2017 הגיע דור חדש של הסוויפט, הספארק קיבלה ב2019 10 כריות אוויר ובלימה אוטונומית, היונדאי קיבלה ב 2019 מנוע טורבו.. לכן חשוב להגדיר תקציב.

תודה על התגובה!

אני מכוון לתקציב של 35,000 (השימוש ברכב הוא לא יומיומי, ובעיקר רוצה רכב אמין עם מינימום בעיות והפתעות).

גמר חתימה טובה

פורסם

הייתי בודק את שברולט ספארק ברמת אבזור ltz בתוספת קטנה.

מדובר ברכב מיני מאובזר, יחסית נוח ועם מנוע שלא פוחד מעליות.

מצרף את המבחן שלי:

שברולט ספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...