Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה מה שעושים עכשיו, לא?

פשוט במקום זה יהיה RoboBibi, שלא יואשם בפלילים, ולא יצרוך 10 אש"ח על גלידה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

אותם דווקא כן אפשר להחליף בAI.

הפקידים האלה זה אמור להיות משהו אחר. קודם כל אסור שאף אחד יידע את זהותם (כמו הסטיג), חתומים על NDA, בלי הגדרת תפקיד רשמית, כך שזה יכול להיות כל אחד.

ברגע שאחד כזה נחשף, הוא עף מהמערכת.

לא ירדת לסוף דעתי.

במקום AI יש לנו I± שזה לא Artificial Intelligence אלא סתם פלוס מינוס אינטלגנציה, ואלה כמובן הח"כים.

מעליהם במקום הפקידים יש לנו את שופטי בג"צ שדואגים שאותם ח"כים לא יעשו "טעויות" בחקיקה, ואם הם כן "טעו" אז מתקנים אותם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מצחיק אותי שמראים לנו כל מיני זקנות שסתם נאלצו לטוס לסיישל או דובאי וחזרו וכל כך מתעללים בהן במלון ואין כבד אווז בתפריט

נשמה מישהו הכריח אותך לטוס לשם ?

ידעת שאת חוזרת לבידוד. אם כל כך קשה לך תאריכי את החופשה ותשארי בחו"ל עד פורים

למה שנרחם עלייך בכלל ?

60% מהאנשים האלה  רק קופצים שניה לסיבוב לחברים לפני שהם נכנסים לבידוד

הם הביאו את זה על עצמם

אני הייתי אמור לטוס לדובאי והבנתי מה מחכה לי וביטלתי

מי שכל כך דחוף לו לנסוע להצטלם על גמל שישב במלונית וימסור דש

לפני 5 שעות, korola כתב:

אני יכול להתייחס לכל הטענות , אבל בוא ניקח רק את טענה 1.  

בעצם הרופאים טוענים שניתן לחסן את אוכלוסיית הסיכון (מונה כמיליון איש). 

ואז לתת לוירוס להשתולל בשאר האוכלוסייה (כ-8 מיליון איש).  

עוד לא התחלת להתייחס ואתה כבר מתחיל עם סילוף של הנתונים

אם מחסנים מליון אזרחים איך נשארנו עם 8 מליון שלא מחוסנים ? כל אלה שנדבקו עד היום ויש להם נוגדנים הם לא קיימים ? מדובר לפחות על עוד מליון

לפני 5 שעות, korola כתב:

האם יש להם נתונים מה קורה שנותנים לוירוס להשתולל על 8 מיליון איש? 

להזכירך בעולם תועדו רק 70 מיליון מקרים וכבר יש מעל 12,000 מוטציות....לתת ל 8 מיליון איש להידבק ולחשוב שלא יהיו לזה השלכות זה תמימות. 

בנוסף, גם המנה השנייה מכסה רק 95% , ולכן לתת לוירוס להשתולל באוכלוסיה הרגילה, המשמעות היא שגם מתוך המיליון שחוסנו יהיו 50,000 חולים,  רובם כנראה לא קשה בגלל ההגנה החלקית של החיסון, אבל בכל זאת. 

כבר אמרו כמה וכמה מנהלי מחלקות \ פרופסורים מפה ומשם ש 90% מהתמותה היא בקרב אותם מליון אנשים שמתחסנים היום

אז אם חיסנת אותם

תקבל פה אנשים שנדבקים

8 מליון? ממש לא. אף אחד לא הולך להתחיל לאכול מהצלחת של מישהו אחר כדי לבדוק מה יקרה אם ידבק ואף אחד לא הולך להשתעל על אנשים באוטובוס כדי להדביק אותם

כרגיל אתה מעוות את מה שכותבים ועונה תשובות פתטיות

הוירוס יפגע באנשים גם עוד 3-4 שנים ונצטרך לקבל את זה

אז 5% מהנדבקים יצטרכו להדבק

ומתוכם יהיו כמה בודדים שיסתבכו עם זה

זה כלום

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

אתה מפליא אותי.. זה ממש לא מה שזה אומר

זה אומר ש50 אלף יסתכנו בלהדבק, רק להדבק. לא מדובר אפילו על להיות חולה קשה או קל או אסימפטומטי. מכאן עד למות או לחוות מחלה קשה יש עוד מרחק... לכן זה לא כזה נורא.

אבל אם רוב האוכלוסיה מחוסנת כנראה שהחיסון יעשה את שלו והוירוס הזה בתקווה יעלם.

מה מפתיע אותך ?

הוא תמיד מגיב ככה

בדיוק כמו מי שכתב שיש לנו 11,000 חולים קשים

כשהוא מדבר על מספר החולים הקשים שהיו בישראל מאז תחילת המחלה (למה המספר הזה רלוונטי בכלל?)

גישה עלובה שמתאימה מקסימום לאלירז שדה

לפני 4 שעות, korola כתב:

אני רק התייחסתי לזה שהטענה היא שאם אוכלוסיית הסיכון מחוסנת , אז אפשר לפתוח את המשק ולהתמודד עם מחלה צינון קלה.

לא דיברתי על המצב שנהיה בחודש מאי , בעוד כ-4-6 חודשים אכן רוב האוכלוסייה תהיה מחוסנת והוירוס יעלם.

אתה כרגיל כותב נתונים לא נכונים ולא בתום לב

זה לא שעכשיו מחסנים אותם וסוגרים את המרכזי חיסון ועוצרים את החיסונים

ימשיכו לחסן את שאר האוכלוסיה (כבר היום עושים את זה)

פשוט בדרך ידבקו גם  אנשים שהמחלה לא משפיעה עליהם ולא אלה שיכולים לחלות קשה ולמות

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

Ai זה לא טוב כי הוא יגיע למסקנה שיותר יעיל להשמיד את האזרחים במקום לנסות לשפר להם את החיים והם עדיין ימשיכו להתלונן.

האזרחים מתלוננים כי עושים מהם צחוק

אנחנו פשוט שוכחים מהר

אתה כנראה לא ראית שאנשים שרצו לעבור חולים ממקום אחד לשני עברו דרך דובאי כי ידעו שלא בודקים חוזרים מדובאי וכו'

זה זה מחדל אחד מתוך עשרות מחדלים

הבעיה שיש הרבה אנשים שאומרים "בסדר שטויות אז לא הלכו למלונית...שטויות אז הפר בידוד..שטויות אז לא אכפו בקניונים וברמי לוי"

הכל שטויות עד שזה מצטבר וגורם לסגר שלישי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אתה סתם פסימי, תראה איזה יופי.. רק אתמול התחילו את הסגר (או הריסון המהודק  - תלוי את מי שואלים)

וכבר רואים תוצאות. 

רק 3500 מאובחנים אתמול וכבר מקדם ההדבקה השבועי ירד ל 1.41 , הנמוך ביותר ב 10 ימים האחרונים. 

image.png.6c4b3d4efb0fd16d89517b03e982fb47.png

פורסם

מה קרה אתה ער בשעות כאלה?

ממש דפקו לך את השעון הביולוגי.

בתחילת השירשור היית ער עד 4 בבוקר ואז הולך לישון עד 12:00.

יש לך הוכחות על כך שהסגר ממש גורם לאנשים למות?

כי לפי מה שמספרים לי , אנשים די מרוצים מהסידור של החל"ת עד יוני 21 , ועכשיו עוד כץ רוצה להאריך אותו.

יש מזכירות שלא רוצות לחזור לעבודה עד שיגמר החל"ת (למה לעבוד בשביל 9,000 שמקבלים 7,000 מביטוח לאומי)

וכמובן, לא לדבר על הרבה בעלי מקצוע שאני שומע... רק מזומן שלא ידפוק לי את המענקים..  

לכאורה , יש הרבה שמרווחים מהנושא... אז למה להיות כל כך שלילי.

פורסם

כי בתחילת השירשור היו עושים חתונות עד הבוקר

היום מתחילים ב 16:00 וסוגרים מוזיקה ב 23:00 כדי לא להפריע לשכנים

לפני 4 דקות, korola כתב:

כי לפי מה שמספרים לי , אנשים די מרוצים מהסידור של החל"ת עד יוני 21 , ועכשיו עוד כץ רוצה להאריך אותו.

יש מזכירות שלא רוצות לחזור לעבודה עד שיגמר החל"ת (למה לעבוד בשביל 9,000 שמקבלים 7,000 מביטוח לאומי)

וכמובן, לא לדבר על הרבה בעלי מקצוע שאני שומע... רק מזומן שלא ידפוק לי את המענקים..  

השאלה איזה אנשים?

אלה שהיו מרוויחים 6000 שקל וזורקים להם עכשיו 4000 וצריכים לחיות מזה?

או עצמאים שמקבלים פירורים כי בממשלה החליטו שלכל העצמאים יש את אותו אחוז הוצאות?

לאומן חושים או שחקן בתאטרון או אינסטלטור יש אותן הוצאות כמו יבואן שמחזיק מחסנים ומשאיות? לא נראה לי

יש בעלי מקצוע שבמקרה הטוב מחזיקים מחסן קטן לשים בו קצת ציוד או פשוט שמים הכל בבית. אז יקבל  את המענקים בשיטה הזאת ויישאר לו עוד רווח יפה בכיס

ובעלי מקצוע אחרים שמחזיקים מחסנים, רכבים, משרדים שצריכים לשלם את העלויות אחזקה הגבוהות עליהם אפילו שהם לא עובדים.

אז אל תבלבל לי את המוח כאילו כולם אותו דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מבין שאתה צוחק, אבל לא בטוח שגם הוא.

על כל החל"תים, דמי אבטלה והמענקים האלה אנחנו והילדים שלנו נשלם עם ריבית.

לפני 6 דקות, korola כתב:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני רוצה לדבר קצת על הביזיון במתן החיסונים, בכמה כיוונים.

ראשית, אציין שכל המשפחה שלנו חברים בקופת חולים כללית.

ביזיון 1:
כמו הרבה כאן, ניסינו לתפוס תור עבור הסבים והסבתות (בני סביבות 90 וסביבות 80 בהתאמה) ולא ניתן למצוא תורים בשבועות הקרובים, אבל תפסנו תורים למתי שהיה אפשר.

כשראינו שמקדימים תורים לחלק מהמבוגרים עקב פתיחת מתחמי חיסון ניסינו לפנות למוקד של כללית במטרה להקדים את התור. התשובה שלהם: קודם צריך לבטל את התור הקיים ואח"כ ניתן לחפש תור יותר מוקדם, ואין להם אפשרות לעשות את זה בסדר ההפוך (והיותר הגיוני). הסכנה היא, מן הסתם, שפתאום לא יהיה תור קרוב יותר ואז הם הפסידו את תורם. לא ברור לי למה צריך לבטל את התור הקיים, המערכת שלהם ממש דפוקה כנראה.

ביזיון 2:

אחותי קלינאית תקשורת. זה תפקיד שנחשב פרא-רפואי (והיא פוגשת עשרות מטופלים בשבוע) ולכן היא היתה זכאית להתחסן בסבב הראשון יחד עם צוותי הרפואה. עם זאת, היא מנסה כבר מספר ימים לקבוע תור להתחסן והתשובה שהיא מקבלת, גם במוקד וגם במרפאה, היא שכרגע מחסנים רק את מי שמעל גיל 60, ושאין מה לעשות. היא היתה צריכה להגיש תלונה לפניות הציבור, נראה מה יהיה עם זה.

היא אומרת שקולגות שלה בקופות אחרות כבר התחסנו בלי בעיות מיוחדות.

ביזיון 3:

אני יודע על מספר מקרים שבהם אנשים שממש לא היו אמורים לקבל חיסון (קרובים של צוותי רפואה, אנשים עם קשרים במרפאות וסתם אחרים שעשו בלגאן) קיבלו חיסונים, כשמהצד השני במשרד הבריאות אומרים שהחיסונים הם משאב לאומי שאסור לבזבז.

ביזיון 4:

קשור קצת לביזיון 3, אבל בלי פרוטקציות - אני מכיר כמה אנשים חברים בקופת חולים מכבי, לא קרובים אפילו לגיל 60, שפשוט הגיעו למתחמים שלהם והתחסנו מכיוון שלמכבי פשוט אין למי לתת את החיסונים. כנראה הם קיבלו הקצאה גדולה בהרבה מהחלק היחסי של החברים מעל גיל 60, ובחלק מהמתחמים שלהם מחסנים חופשי את כל מי שבא.

מסקנות:

1. כללית חרא של קופה, בהזדמנות הראשונה אני עובר למכבי.

2. כמו כל אספקט אחר של המגפה, מתן החיסונים מנוהל בצורה כושלת.

3. גם כאן הקומבינה חוגגת.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • מעניין 1

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 9 דקות, RedLabel כתב:

כללית חרא של קופה, בהזדמנות הראשונה אני עובר למכבי.

ניתן לעבור לקופת חולים אחרת אם בא לך. בהתחלה ממה שאני יודע לא יכלת לעבור אבל באחת הוועדות בכנסת דאגו לאפשר לאנשים לעבור לקופת חולים אחרת. כמובן שיש את כל שאר התנאים שהיו לפני המגיפה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 דקות, Nemesis כתב:

טוב, אז איפה יש מתחם חיסונים של מכבי באיזור פ"ת? לא כתוב בשום מקום :)

בשביל זה אתה צריך קשרים..   באתר ובאפליקציה של מכבי הם נותנים את המיקומים רק אחרי הזדהות ורק אחרי שרואים שאתה עונה לקריטריונים.

אבל תחפש בפיקוד העורף , יש מתחמים של פיקוד העורף.  

לפי מה שהבנתי אנשי המנהלה בכניסה הם של הקופות (יש להם את המיחשוב), אבל בהמשך התור החיסון מתבצע ע"י אנשי פיקוד העורף

הבנתי שבמתחמים האלה מחסנים חופשי את כל מי שמגיע. 

פורסם
לפני 46 דקות, RedLabel כתב:

אני רוצה לדבר קצת על הביזיון במתן החיסונים, בכמה כיוונים.

ראשית, אציין שכל המשפחה שלנו חברים בקופת חולים כללית.

ביזיון 1:
כמו הרבה כאן, ניסינו לתפוס תור עבור הסבים והסבתות (בני סביבות 90 וסביבות 80 בהתאמה) ולא ניתן למצוא תורים בשבועות הקרובים, אבל תפסנו תורים למתי שהיה אפשר.

כשראינו שמקדימים תורים לחלק מהמבוגרים עקב פתיחת מתחמי חיסון ניסינו לפנות למוקד של כללית במטרה להקדים את התור. התשובה שלהם: קודם צריך לבטל את התור הקיים ואח"כ ניתן לחפש תור יותר מוקדם, ואין להם אפשרות לעשות את זה בסדר ההפוך (והיותר הגיוני). הסכנה היא, מן הסתם, שפתאום לא יהיה תור קרוב יותר ואז הם הפסידו את תורם. לא ברור לי למה צריך לבטל את התור הקיים, המערכת שלהם ממש דפוקה כנראה.

ביזיון 2:

אחותי קלינאית תקשורת. זה תפקיד שנחשב פרא-רפואי (והיא פוגשת עשרות מטופלים בשבוע) ולכן היא היתה זכאית להתחסן בסבב הראשון יחד עם צוותי הרפואה. עם זאת, היא מנסה כבר מספר ימים לקבוע תור להתחסן והתשובה שהיא מקבלת, גם במוקד וגם במרפאה, היא שכרגע מחסנים רק את מי שמעל גיל 60, ושאין מה לעשות. היא היתה צריכה להגיש תלונה לפניות הציבור, נראה מה יהיה עם זה.

היא אומרת שקולגות שלה בקופות אחרות כבר התחסנו בלי בעיות מיוחדות.

כל מי שאמור להתחסן במשפחה שלי קיבל תור בכללית לתחילת פברואר, פתחו חיסונים בהדסה עין כרם, חצי התחסנו בבוקר וחצי היום בצהריים.
הביטול תור הזה זה אחד הדברים הכי טיפשיים שיש.
לגבי ביזיון 2, שמעתי גם על רופאי שיניים שרצו להתחסן ואמרו להם שהם בסבב הבא. לך תבין.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני מבין שאתה צוחק, אבל לא בטוח שגם הוא.

על כל החל"תים, דמי אבטלה והמענקים האלה אנחנו והילדים שלנו נשלם עם ריבית.

זה בטוח, וזה מה שמטריד אותי בכל הסיפור.

הבנתי שבמדינות אירופה זה עובד אחרת - חברות הוציאו את העובדים לחופשות בתשלום, והמדינה משלמת למעסיקים על הימי חופש האלה (כמו עם מילואים בארץ), אבל אני לא יודע מה יותר יקר למשלם המיסים בסופו של דבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 25 דקות, korola כתב:

בשביל זה אתה צריך קשרים..   באתר ובאפליקציה של מכבי הם נותנים את המיקומים רק אחרי הזדהות ורק אחרי שרואים שאתה עונה לקריטריונים.

אבל תחפש בפיקוד העורף , יש מתחמים של פיקוד העורף.  

לפי מה שהבנתי אנשי המנהלה בכניסה הם של הקופות (יש להם את המיחשוב), אבל בהמשך התור החיסון מתבצע ע"י אנשי פיקוד העורף

הבנתי שבמתחמים האלה מחסנים חופשי את כל מי שמגיע. 

לא מצאתי בחיפוש זריז מתחמי חיסונים של פיקוד העורף. מצאתי אתר חיסונים מרכזי של העיר בת ים, ובפתח תקווה בדפדוף בשירותים מצאתי חיסונים בסניף הראשי. אבל אין שעות פתיחה.

שוקל לנחות עליהם לקראת סוף היום לראות אם יחסנו אותי.

קצב החיסונים די גבוה, אני מניח שיתחיל לרדת כאשר יגיעו לאוכלוסיות יותר סרבניות.

• תוכן חדש...