Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב לשימוש אישי (בעיקר עבורי לנסיעות מהבית לעבודה וחזרה, כמובן שישמש כרכב שני מזדמן בבית).

התקציב: 40 אש"ח (עדיף פחות).

הנסועה השנתית: 30 אלף קילומטר, מהמרכז לירושלים וחזרה, חלקית בשעות הפקקים.

הדרישות (לפי סדר חשיבות): בטיחות, אמינות, נוחות, צריכת דלק

מתלבט בין סופר מיני (ואם כן, איזו) ובין משפחתית (ואם כן, איזו).

אשמח לדעתכם!

פורסם

ידני זו אופציה? אם כן, 208 דיזל או קקטוס דיזל יכולות להתאים. קח בחשבון שיש בעיה ידועה במיכל אוריאה, עדיך לחפש רכב שכבר הוחלף בו מיכל כזה (יש כל כך מעט שזה אולי לא ריאלי, אבל צריך להיות מודעים לבעיה ולעלות הגבוהה של ההחלפה לפחות).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצטרף להמלצה הנ"ל, כל סופרמיני מודרנית תהיה יציבה ותעשה את העבודה היטב.

מצד שני אין הצע גדול של דיזליות, שיותר מצויות במשפחתיות.

אם תלך על סופרמיני מומלצות הן סוזוקי סויפט, סקודה פאביה מאחרי 2015. 

פורסם

גם פיג'ו 208 גיר רגיל בנזין או פיאסטה ידנית יעשו את העבודה יופי. אני הייתי מעדיף פאביה ידנית או איביזה/פולו ידנית אבל לך תמצא אחת שמורה, משימה לא פשוטה. 

פורסם

אני אלך נגד ההמלצות ואגיד - להיפך, אתה תבלה הרבה באוטו אז קח משפחתית עם נוחות, התנהגות והרגשה כללית טובות יותר מסופר מיני. נגיד איזו I30.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

30 אלף בשנה זה די הרבה, 

הייתי הולך על משפחתית נוחה .

מכרתי לאחרונה רכב שדי יתאים לבקשה שלך וזה הונדה סיוויק האצבק 2013 .

מרווח נוח וחסכוני וגיר פלנטרי שיהיה לך נוח בפקקים .

פורסם

אני לבד ברכב 99% מהזמן ומרגיש נוח יותר בתוך משפחתית קומפקטיות ולא בסופר מיני.

הייתי בודק רנו מגאן האצ'בק דיזל אם תצליח למצוא רכב במצב טוב בתקציב שלך. נוחה וחסכונית.

פורסם

תודה לכל מי שענה והתייחס.

ידני זו פחות אופציה, בגלל הסבירות לפקקים בסביבת עליות וירידות - פחות כיף.

בגלל הנסיעה הרבה והכבישים המהירים ברובם, חשבתי שבאמת יהיה נח יותר במשפחתית, יותר מאשר בסופר מיני - מפנקת ככל שתהיה.

זו בעצם הדילמה אם עדיף משפחתית משנתון נמוך יותר או סופר מיני משנתון גבוה יותר.

פורסם

זה לא ממש ככה, לרכבי סופר מיני יש ביקוש גבוה יותר ובהרבה מקרים תגלה שאצל אותו יצרן סופר מיני יקרה יותר מהמשפחתית המקבילה באותו השנתון.

פורסם
לפני 14 שעות, eliordadon כתב:

30 אלף בשנה זה די הרבה, 

הייתי הולך על משפחתית נוחה .

מכרתי לאחרונה רכב שדי יתאים לבקשה שלך וזה הונדה סיוויק האצבק 2013 .

מרווח נוח וחסכוני וגיר פלנטרי שיהיה לך נוח בפקקים .

אנחנו עד לא מזמן נסענו 35K בשנה עם הונדה ג'אז 2015. נוחה במידה מספקת. לא צריך יותר מזה. היא מרווחת ונוחה מספיק ונותנת חיסכון טוב בדלק. 

פורסם

^

שאפו אבל אני נסעתי 50 בשנה על בראבו וסבלתי , 

הוחלפה לסיוויק והנסיעה הפכה לנוחה ונסבלת הרבה יותר. 

לי אישית הג'אז לא נוחה בשום מצב אז לעשות על הרכב K35 נראה לי די סיוט.

עשיתי את אותן הנסיעות גם על אופל קורסה 2017 כרכב חלופי לחודש ולא היה כיף,

במהלך השנים היו מידי פעם גם סוזוקי ליאנה וSX4 ואפילו קליאו 2013,

אחרי הנסיעות האלה הייתי יוצא באי נוחות שנמשך לעוד כמה שעות , מהסיוויק הייתי יוצא כמו חדש. 

אבל אולי אני מפונק... לנסיעות מזדמנות אין בעיה לעשות את הדרכים הארוכות האלה ברכבי סופר מיני, 

אבל על בסיס קבוע המינימום הוא רכב עם מושב נוח מאוד ומרווח טוב.

לצורך העניין גם הקקטוס 2017  יכולה לענות על הבקשה אבל זה יגרור תוספת של כמה אלפים.

פורסם
לפני 3 שעות, itamarg כתב:

אנחנו עד לא מזמן נסענו 35K בשנה עם הונדה ג'אז 2015. נוחה במידה מספקת. לא צריך יותר מזה. היא מרווחת ונוחה מספיק ונותנת חיסכון טוב בדלק. 

לפי מה שאני רואה ביד2, מבחינת התקציב נכנסים רק רכבים משנתונים מוקדמים יותר או עם קילומטרז' מוגזם.

לפי מה שאני רואה ביד2, מבחינת התקציב נכנסים רק רכבים משנתונים מוקדמים יותר או עם קילומטרז' מוגזם.

• תוכן חדש...