Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208, תקלות ידועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פוסט משנת 2017 שדן בנושא - "תקלות ילדות" ברכב פגו 208 .  מאחר שעבר קצת זמן נראה לי כדאי לדון  בזה מחדש .

לי יש :  פגו 208 , 1.2 ידנית, שנת 2016 . אצלי כבר שנתיים. היום הרכב בן 4.5 שנים, 78 אלף ק"מ.

אז דובר על

1. צינור גומי במתז אחורי  -אכן החלפתי !

2. גומיה בחלון - אכן החלפתי. יש לציין שעברו 3 שנים, אך לובינסקי לקחו אחריות. הוחלף ללא תשלום.

נראה לי שיש מחלת ילדות עם גומיה של חלון אחורי שמאלי בלבד. ראיתי אקראית מספר רכבים עם גומי שנראה יבש..

מכירים תקלות נוספות ?

יש לי נקישות בנסיעה. בטיפול האחרון במוסך , לאחר בדיקת הרכב בחלק התחתון , אמרו שזה כלום  רציני,  אני לא מטפל אצל היבואן אגב . ממשיך לנסוע. מדובר על נקישות שמורגשות בהגה.

פורסם

1.2 אטמוספרי ידני, אפריל 2015, 105 אלף קילומטרים, אצלי מרגע העלייה לכביש.

גם אני החלפתי את צינור המתז האחורי.
הגומיות בחלונות האחוריים, בשני הצדדים, יבשות לגמרי וכבר התחילו להקרע. המחיר שלהם בארץ מופקע ביותר.
בטיפול האחרון (102k) הוחלפה רצועות טיימינג עקב התחלת התפוררות.
לפני בערך כשנתיים סליל הצתה אחד החזיר את נשמתו.

בהזדמנות זו אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גומיות לחלונות במחיר סביר אשמח להכוונה.

• תוכן חדש...