Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ספארק לפני מספר חודשים ובהתחלה הצריכת דלק הייתה 15 ק"מ לליטר (רק בינעירוני)

חודש אחרי לקחתי לטיפול, בין שאר הדברים החליפו גם משולשים. לא עשיתי כיוון פרונט.

שמתי לב שלאחר הטיפול הצריכת דלק עלתה ל 13.5 לליטר (בינעירוני).

האם יכול להיות שהצריכת דלקת נפגעה רק בגלל הכיוון פרונט?

מה עוד יכול להשפיע על הצריכת דלק?

ראיתי בחלק מהפוסטים שאנשים מגיעים גם ל 18 ק"מ לליטר מה אני יכול לבדוק\להחליף כדי להגיע לצריכה הזאת?

תודה.

פורסם

הלחץ בצמיגים תקין. מבחינת הנסיעה אני לא נוסע הכי חסכוני אז זה יכול להסביר את ה 15 במקום 18 ק"מ לליטר אבל לא מסביר למה אחרי טיפול הצריכת דלק עלתה.

אני מודע לכיוון פרונט מעדיף לחכות לחורף להחליף צמיגים ואז, אלא אם כן זה יכול לפגוע משהו.

פורסם

לפני כמה חודשים היה חורף, עכשיו קיץ.

אתה משתמש הרבה במזגן בהשוואה לחורף? זו יכולה להיות הסיבה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

האמת שלא חשבתי על זה, יש מצב שזאת הסיבה, תודה!

ומה בדבר צריכה של 15 לעומת 18 ק"מ לליטר? יכול להיות שזה קשור למהירות נסיעה של 110-120 לעומת נניח 90-100?

פלאגים ישנים\סיניים יכולים להשפיע על צריכת דלק?

פורסם

עם השנים היעילות של המנוע יורדת ויש הבדלים מרכב לרכב בצריכה זה לגמרי רגיל. אויר חם , קיץ ומזגן עובד גם משפיע על הצריכה.

• תוכן חדש...