Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מ EuroImpex פנס אחורי משומש למונדאו 2008.

בארץ רצו על חלק משומש 400 ש"ח, והוא לא היה מתאים, את החלק המדויק לא מצאו לי משומש בארץ. בדיעבד בדקתי באתר של פורד (משום מה החיפוש לפי מק"ט לא הצליח, הצלחתי להתחכם לחיפוש המילולי ולמצוא. אפילו כשעשיתי העתק-הדבק מהמק"ט שמצאתי בחיפוש המילולי, החיפוש לפי מק"ט לא הצליח) ודווקא הפנס של הדגם הספציפי שלי עולה רק 437 ש"ח, והדגמים הדומים 800 ש"ח ומעלה.

קניתי אונליין ביורואימפקס לפי מק"ט פורד. החלק עלה 27 יורו, והמשלוח 20 יורו. המחיר של החלק אצל ספקי חלפים משומשים באנגליה דומה, אבל המשלוח מאנגליה יקר, אם בכלל.

שילמתי 47 יורו בכרטיס אשראי= 190 ש"ח, פחות מחצי המחיר בארץ. לקח לו 3 שבועות וקצת להגיע לדואר בשופרסל השכונתי. מתחת לרף המכס אז שום טפסים ושום כלום.

החלק היה ארוז היטב- עטוף בניילון נצמד, על זה קרטון, על זה שוב ניילון נצמד, על זה שוב קרטון, ועל זה שוב ניילון נצמד.

החלק היה משומש במצב מצויין. הפחח הרכיב לי אותו, ועכשיו הוא נראה יותר טוב מהפנס השני :)

לסיכום- ממליץ על EuroImpex. אקנה מהם שוב.

האתר https://shop.euroimpex.lt/en

• רעיון טוב! 2

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

מבחר מרשים, אך מהסתכלות מהירה שלי באתר לרכב שלי (גולף 2016) נראה שמי שמפרק את החלקים ממש מתעלל בהם וכנראה גם הרכבים שפורקו במצב מאוד לא טוב. כל מה שראיתי היה מאובק מאוד/שרוט/חבוט.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...