Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, zvit כתב:

לדעתי אתה סתם נכנס לסרטים:

1. הבעלים הראשון היה חברה ולא ליסינג אחרת היה כתוב השכרה/החכר.

2. הרכב כנראה עמד כמה חודשים עד שנמכר לסוחר ללא טסט.

3. העברת רכב בין סוחרים הוא דבר מקובל - מה שמדליק נורה אדומה היא שרכב עם (כביכול) מעט קילומטרים עמד זמן רב.

4. העברה לסוחר - יש רישיון רכב שונה, אבל לסוחר נשאר גם רישיון הרכב המקורי, ואותו הוא הראה לך.

5. תיגש למוסך יבואן ותבדוק אם יש הסטוריית טיפולים. גם אם הרכב לא נכנס לטיפולים, יתכן שנכנס לתיקונים באחריות ו/או ריקולים ואז יהיה תעוד כלשהו על הקילומטראז' שהוא עבר.

6. בדו"ח הסליקה של חברות הביטוח תוכל לראות גם אם הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף או לא.

רשום "השכרה/החכר", ממה שבדקתי בשנים האחרונות כתוב ככה אם הרכב הוא ליסינג או חברה, ואם הרכב הוא מהשכרה אז כתוב השכרה.

אבל אתה צודק אני באמת מכניס את עצמי קצת לסרטים, אדע יותר טוב אחרי בדיקה..

אני רק לא מבין למה אין איזה סימון ברישיון רכב אם הוא עבר תאונה רצינית או משהו.. נראית כמו דרך פשוטה לעצור חלק מהרמאים

לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

יש לי שאלה, חתמתם על זכרון דברים כלשהו?

בדקתה אם שם המשפחה של אשתו, תואם לשם משפחה שלו?

לצערי לא בדקתי התאמה בין שמות המשפחה ולא חתמתי על זכרון דברים

פורסם
לפני 3 דקות, M-T-A כתב:

אני רק לא מבין למה אין איזה סימון ברישיון רכב אם הוא עבר תאונה רצינית או משהו.. נראית כמו דרך פשוטה לעצור חלק מהרמאים

כי לסוחרי הרכב ולחברות הליסינג והביטוח יש לובי חזק, ולכן כל הנסיונות להוסיף זאת לרישיון הרכב לא צלחו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אני הייתי במקומך,

הייתי מפרסם למכירה במחיר ריאלי לפי מצב ידיים, וקילומטר בשוק, ומוריד מזה עוד 2% ירידת ערך,

לקונה אני משקף את התמונה האמתית, שקניתי את הרכב ובגלל המצב (קורונה) אני נאלץ למכור,

משקף את המצב האמתי בלי לנסות להיות נוכל מספר 2, כותב שהרכב עם מעט קילומטרים, לא מתחייב על כלום בבדיקה ומודיע לקונה שלא עשיתי בדיקה, והיתה ירידת ערך בתאונה של 2%, ולא ברור לך ממה, לפעמים 2% זה סתם מכה לא משמעותית, הקונה הפוטנציאלי הראשון במידה ויקח לבדיקה כבר תדע מה יש ברכב, ותסכמו מחיר ריאלי והוגן, ותפרדו בשלום (עם או בלי הרכב), ומכאן תדע כמה אתה צריך להוריד (להפסיד) מהטעות, להבא תלמד שלפני שאתה קונה רכב צריך לבדוק והתייעץ עם מביני עניין, ועל בדיקה לפני קניה לא מוותרים.

וזה יכול לקרות לכולם, גם לי זה קרה פעם, ברכב הראשון שלי, קניתי רכב ואפילו בדקתי אותו, אך כנראה אצל מכר שכתב בפירוש בבדיקה שיש תאונה במשמעות גבוהה, וכאשר ישב איתי שקף לי שהרכב נקי ובריא ובלא בלא בלא, לא ידעתי שיש בעיה עד שבאתי למכור, התחייבתי על שלדה גיר מנוע, ובבדיקה יצא שהתא מטען חתוך כולל השלדה מאחורה, הבודק הראה לי את ההלחמות והסביר לי, כמובן ששילמתי על הבדיקה ולקונה הבא כבר הייתי שקוף, אך הפסדתי המון, מכרתי סביב ה25% פחות ממה שחשבתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, wildlands2019 כתב:

אם אני הייתי במקומך,

הייתי מפרסם למכירה במחיר ריאלי לפי מצב ידיים, וקילומטר בשוק, ומוריד מזה עוד 2% ירידת ערך,

לקונה אני משקף את התמונה האמתית, שקניתי את הרכב ובגלל המצב (קורונה) אני נאלץ למכור,

משקף את המצב האמתי בלי לנסות להיות נוכל מספר 2, כותב שהרכב עם מעט קילומטרים, לא מתחייב על כלום בבדיקה ומודיע לקונה שלא עשיתי בדיקה

תודה רבה, זה מה שאעשה. למרות שקצת לא נעים לגרום למישהו לשלם על בדיקה שיש מצב גדול שתגלה דברים שלא ידעתי בכלל.

פורסם

אין פה לא נעים, תסביר לו וזו האמת שאתה לא יודע, ואתה לא יכול להתחייב על משהו שאתה לא בטוח בו כי בעצמך לא עשיתה בדיקה אלא הסתמכת על בדיקת המוכר, שהוא יבדוק ויחליט לעצמו.

פורסם

תבדוק דחוף מס' ק''מ בטסטים הקודמים בףדרך משרד הרישוי. זו דרך למצוא אם עבדו עליך

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בוקר טוב אליהו, עכשיו תחזור לישון, או בקיצור שכח מכל הסרטים שהכנסת את עצמך אליהם.
שים את הרכב למכירה וזהו מה יעזור לך בדיוק להתעסק בעבר? נסעת ברכב, עכשיו אתה רוצה למכור, תמכור.

יבוא קונה ישאל שאלות תן תשובות שהן אמת מוחלטת.
הק"מ מזוייף? אולי כן אולי לא.

אני לא חושב שיעזור לך להתחיל לבדוק את העבר של הרכב הזה בציציות. קנית רכב ממישהו מנתניה בתחנת דלק, לא יודע מי החבר המבין שהלך איתך אבל גם החייזרים במאדים יודעים שכל מוכר רכב מנתניה חוץ מבוקי הוא סוחר. אם תתחיל לבדוק מה עבר על הרכב הזה בסוף תגלה שזה בכלל לא רכב זה בקבוק ליטר וחצי של קוקה קולה שעבר הסבה לרכב. רד מזה. פשוט תמכור את הרכב.

• מצחיק 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 שעות, tinoki כתב:

תבדוק דחוף מס' ק''מ בטסטים הקודמים בףדרך משרד הרישוי. זו דרך למצוא אם עבדו עליך

הרכב לא עבר טסטים כי ב3 השנים ראשונות לא צריך. והוא עשה את הטסט הראשון בסוף 3 השנים 6 חודשים אחרי שהיה אמור לבצע אותו והיה 28 אלף.. בגלל זה אני חושד שהוא יכל זייף בקלות ויהיה קשה מאוד לעלות על זה.

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

בוקר טוב אליהו, עכשיו תחזור לישון, או בקיצור שכח מכל הסרטים שהכנסת את עצמך אליהם.
שים את הרכב למכירה וזהו מה יעזור לך בדיוק להתעסק בעבר? נסעת ברכב, עכשיו אתה רוצה למכור, תמכור.

יבוא קונה ישאל שאלות תן תשובות שהן אמת מוחלטת.
הק"מ מזוייף? אולי כן אולי לא.

אני לא חושב שיעזור לך להתחיל לבדוק את העבר של הרכב הזה בציציות. קנית רכב ממישהו מנתניה בתחנת דלק, לא יודע מי החבר המבין שהלך איתך אבל גם החייזרים במאדים יודעים שכל מוכר רכב מנתניה חוץ מבוקי הוא סוחר. אם תתחיל לבדוק מה עבר על הרכב הזה בסוף תגלה שזה בכלל לא רכב זה בקבוק ליטר וחצי של קוקה קולה שעבר הסבה לרכב. רד מזה. פשוט תמכור את הרכב.

תודה על הצחוק, אתה צודק אני פשוט אמכור אותו ואגיד את האמת שאני מכיר בלי כל הסרטים שבישלתי לעצמי בראש ואם אצתרך לרדת במחיר כדי להצליח למכור אחשיב את זה כדמי לימוד.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, zvit כתב:

כי לסוחרי הרכב ולחברות הליסינג והביטוח יש לובי חזק, ולכן כל הנסיונות להוסיף זאת לרישיון הרכב לא צלחו.

לא הייתה באמת איזו הצעה של כץ לגבי רישום תאונות בעלות משמעות ברישיון הרכב? 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

הי M-T-A 
זה שכיח ומתרחש המון ויש כאלו שלא יודעים על זה
אין לך מה לאכול את הלב
אני מניח שהוצאת עבר ביטוחי ותדפיס "מצב רכב" של משרד הרישוי (במסוף סופרפארם) אך הדרך היחידה לרכב חדש במצב שלך (שלא היה לו טסט כל שנה ואין תדפיסי רישיון רכב) היא ללכת למוסך מורשה
מוסך מורשה מחבר תוכנת מחשב יחודית לרכב (לא אוניברסלית/כללית) ורואה בדיוק אם שיחקו בקילומטר-כלומר הדרך לבדוק אם הורידו זה לא מכון בדיקה אלא מוסך מורשה. אל תשכח שאם זאת חברת ליסינג היא טיפלה במוסכים שלה
תמיד יש נוכלים וחשוב לדעת 3 שאלות בסיסיות בטלפון:1 "כמה זמן הרכב אצלך?"
2. "האם הרכב על שמך?" 
3. איפה אתה מטפל ברכב?

מת על טיולי שטח

פורסם
לפני 7 שעות, Yehuda and ruty כתב:

הי M-T-A 
זה שכיח ומתרחש המון ויש כאלו שלא יודעים על זה
אין לך מה לאכול את הלב
תמיד יש נוכלים וחשוב לדעת 3 שאלות בסיסיות בטלפון:1 "כמה זמן הרכב אצלך?"
2. "האם הרכב על שמך?" 
3. איפה אתה מטפל ברכב?

תודה על הטיפים, אשתמש בהם ברכב הבא שאקנה!

• תוכן חדש...