Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אחרי 10 שנים בליסינג, ו 10 שנים עם רכב של האישה הגיע הזמן שלי לקנות לא אוטו אחד אלא שניים...

אחרי הרבה חפירות באינטרנט (גם כאן בפורום) ובדיקות בכל מיני סוכנויות אשמח לשמוע גם את דעתכם.

הבטחתי לאישה בגיל 40 מתנה רכב.

לא נוסעת הרבה. בעיקר בעיר.

היום עם רכב 2006 יש לה בקושי 70 אלף.

זוג פלוס 3 ילדים קטנים.

הרכב ישמש בעיקר את האישה ובסופש פה ושם לנסיעות/טיולים

אציין שלי אני כנראה ארכוש פריוס רגילה (היה לי פריוס פלוס עד לא מזמן) כי אני נוסע הרבה.

חשוב- 

1. אמינות אמינות אמינות. רוצה רכב שלא רואה מוסך, בלי הרפתקאות מיותרות ותחזוקה נמוכה.

2. מרווח סביר מאחורה לילדים

3. בגאז' יחסית גדול כשיוצאים לחופשה

4. תקציב של עד 100.

5. הרכב ישמש אותנו כעשור

הפייבוריטים:

1. יונדאי סינטה החברתית לימיטד 2016

הייתה המועמדת המובילה אבל הבנתי שאת מטען בעייתי עם פתח כניסה צר וביאס אותי.

2. פורסטר 2016 Z

בגלל שהוא מרווח מאוד מאחורה, אמין ממה שהבנתי, תא מטען סבבה לגמרי. גם חברים איתו מאוד מרוצים

3. חושב אולי למתוח תקציב ולהשיג ב 0 קמ אאוטלנדר 5 מקומות ב 135 וככה לקנות רכב חדש אם כי פחות אותו, בטח בגרסה הפחות מאובזרת.

פחות אוהב אירופאיות בעיקר בגלל אמינות ותחזוקה לעומת המלוכסנות.

עצות/הערות/הארות/כיוונים אחרים?

עריכה אחרונה על ידי שייקה א
פורסם

הייתי עם סונטה לשבוע בחופש = הרבה העמסות בתא מטען. הייתה סבבה לגמרי. הפתח קצת צר ביחס למרחב הפנימי, אבל זה בגלל שהמרחב הפנימי שלו גדול מאוד. לדוגמה, השחלתי שם עגלת תאומים יחד עם עוד המון דברים אחרים.

צריכת הדלק הייתה מעולה כיאה לרכב היברידי, אך עם קילומטרז' נמוך כשלך זה לא כ''כ משמעותי.

• רעיון טוב! 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

הפורסטר מגיע ללא מערכות בטיחות, גם הדגם הבסיסי של הסונטה לפני מתיחת הפנים, אני מציע לא להתפשר בתחום הזה.

קיה נירו יכול להיות אפשרות טובה אם יחידת הנעה היברידית מעניינת אותך. בנסועה נמוכה אין לזה משקל גדול מבחינת חיסכון בעלויות אבל זה ירוק יותר.

XV יכול לתת יכולת שטח חביבה אבל קשה לי להאמין שהדגם הנוכחי בגרסאות הבכירות עם מערכות בטיחות נכנס לתקציב, הקודם הגיע ללא. גם תא המטען קטן.

רכב פנאי אמין עם מערכות בטיחות ורמת אמינות טובה ומוכחת - ספורטאז' בנזין, לא טורבו ולא דיזל. ה-1.6 הגיע לקראת סוף השיווק עם גג פנוראמי, ב-2 ליטר היו דגמים מאובזרים עם ריפודי עור. יש מבחר ענק של רכבים בלוחות ובמגרשים, עלות האחזקה סבירה לגמרי ולא צפויות הפתעות.

פורסם

תודה על התשובות.

נראה לי היונדאי תיפסל בעיקר בגלל תא המטען.

אכן ספורטאז היא אופציה על השולחן.

קיוויתי משהו יותר מפנק כי אני יודע שהיא לא כל כך מאובזרת בדגם בסיס שלה.

תודה 

פורסם

אל תחפש את הבסיס. הדגמים המאובזרים לא מאוד רחוקים במחיר וזוכים לביקוש נמוך כי רוב הרוכשים מעדיפים את השנתון הכי חדש שהכסף שלהם קונה.

ספורטאז' 2.0 EX הגיע עם ריפודי עור וחישוקי 18 כמו בדגם הטורבו. בתקציב שלך נכנס אחד כזה מ-2017 עם מעט עודף.

פורסם
לפני 44 דקות, שייקה א כתב:

נראה לי היונדאי תיפסל בעיקר בגלל תא המטען.

אם זו הסיבה היחידה לפסול, אולי כדאי לראות אחת מקרוב בשביל לראות כמה זה דיל-ברייקר מבחינתך.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

מחירון ספורטאז' ex 2017 הוא 112k שקל.

אם רק דגם ה ex מעניין, אפשר לחפש 2016 שעולה 99.

אם ריפודי עור לא ממש מעניינים אותך, תוכל לרכוש אורבן טופ מנוע 2000 מודל 2017 שמחירה 102000 שקל. 

ההבדל הוא ריפודי עור, ג' אנט 18 מול 17, ניפוח גב תחתון במושב נהג, כיסא נוסע מתכוונן לגובה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...