Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל לכל אלה שכבר יקראו לי עצלן מראש, חרשתי את כל ההודעות שנגעו בהשוואה בין LOGIC ל-JBL והכדאיות שבהשקעת עוד 100$. אני בעצמי פתחתי ת'רד בנושא, וברוב התשובות שקיבלתי אמרו לי ללכת על הLOGIC בשקט. לעומת זאת קצת חיפוש באתר הראה לי שיש הרבה שאומרים שאם יש לי את ה100$ תוספת אני בהחלט ירגיש בהבדל. בנוסף מאז הת'רד הקודם הספקתי להחליף את הקומפוננט לMOREL DOTEC והסאב הוא RED SOUND 600W. אז השאלה היא אותה שאלה. האם שווה להשקיע עוד 100 דולר בJBL?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

לדעתי ההשקעה הינה כדאית לשם שדרוג עתידי, כלומר אם בעתיד תרצה להחליף את הסאב לאחד יותר חזק אז בטוח הJBL יספק את הסחורה טוב יותר מהלוג'ק.

גם לגבי הקומפוננט, הJBL ימצא אותו יותר טוב מאשר הלוג'יק.

ג'ניה

:king:

פורסם

חח האמת היא שבדיוק דיונים כאלה גורמים לי להתבלבל. יש מישהו שבכל זאת מוכן להגיד לי מה דעתו הנחרצת בעניין?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

אין דבר כזה דיעה נחרצת, דיעה יכולה ללכת או לכאן , או לכאן ..

אישית היתי ממליץ לך להשקיע את ההפשר כמובן, מפני שההבדל מצחיק לעומת סדר גודל החברות שאנו מדברים עליהן כאן.

LOGIC איננה בדיוק משתווה לJBL, ולכן לא תמיד מסתכלים על תמורה.

אם היינו אומרים לך, יש לנו שני מנועים להציע לך ..

מנוע של סובארו, ומנוע של פרארי... שניהם עושים את אותה העבודה. ומביאים את אותה התמורה.

אתה מסכים איתי שהיית הולך על המנוע של פרארי רק בשביל האמינות, אריכות הימים, וכו ?

לא תמיד הביצועים הם שקובעים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי טוב שלא הגזמת בהשוואה שלך בין המגברים, שהאחד פרארי ואחד סובארו הגזמת קצת אני חושב .

ולגבי האמינות הלוגיק מוכיח את עצמו אצל כמה גולשים לעומת הJBL שרק היום מישהוא רשם שהוא מתחמם ומתנתק לו .

אני לא חושב שמוצדק להוסיף עוד 100$ ל JBL ביגלל השם בסופו של דבר שנהם מיוצרים באותה מדינה ושניהם נותנים כמעט את אותה תפוקה .

פורסם

מירן, גם KEF מיוצרת באותה המדינה.

אז למה אנשים קונים ציוד ביותר מ10 אלף שקל , אם הוא מיוצר בסין ?

כניראה בגלל שהעובדה הזאתי לא משנה דבר, וזה טיב המוצר שקובע, ולא ארץ הייצור שלו ?

לפי דעתי אתה צריך ללכת לכל החנויות שמוכרות KEF, עם הלוגו הגדול שעומד על הרמקול, אשר חרוט עליו.

"MADE IN CHINA" ולספר להם שהם מבזבזים את הזמן, והרמקולים לא טובים, משום שהם מיוצרים בסין ...

ההשוואה מדוייקת, לא תמיד הביצועים הם אלה שקובעים.

ומי אתה שתחליט אם הביצועים דומים או לא ... לא הבנתי.

מה השלב הבא....... אל תקנו אודיסון בגלל שתקבלו "רק" 50 וואט .. ואצל לוגיק תקבלו 100 ? :|

אתה מוזמן להיכנס לאתר של לוגיק, ולהיווכח מי הם, וכמה זמן הם קיימים.

ולאחר מכן אתה מוזמן להיכנס לאתר של JBL, ולהבין על מה אתה מדבר, כי כניראה אין לך הרבה מושג בתחום.

70 שנה בתחום, זה לא משהו שאפשר להשוות לחברה שעדיין בתחילת דרכה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כתבתי זאת יותר מפעם אחת, אני פשוט לא מבין למה זה לא ניכנס לאנשים לתת מודע מרוב הפעמים שאני חוזר על עצמי כמו תוכי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

צודק, אם הדברים חוזרים על עצמם. כניראה באמת אנחנו נישארים במקום ואין טעם לויכוח שלא יצא ממנו כלום.

מירן, אתה חושב שארץ הייצור משפיעה על משהו ? אני חושב שלא.

אתה חושב שJBL , נחותה לעומת LOGIC האגדית ?, אני חושב שלא.

בזה נגמר הדיון המעניין הזה, שפותח התרד יעשה עם האינפורמציה הנפלאה הזאת מה שהוא רוצה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי באמת מי אני שהחליט לגבי לוגיק וההשוואה המטופשת שלך למרות שטענת בעצמך שהלוגיק די קרוב להצהרות שלו ולא פעם אחת .

אבל מי אתה שתחליט שהבחור צריך להוסיף עוד 100$ על מגבר שאין לך נסיון איתו לטווח הארוך ואם בכלל ,

ועד דבר קטן תפסיק כבר לעשות כל הזמן השוואות בין החברות הקטנות לחברות הגדולות זה לא ריאלי בתרד הזה .

פורסם

מכשיר למדידת הספקים נקיים של מגברים\רמקולים\סאבים, יחסוך המון כאב ראש והמון בירבורים וחפרנות-יתר במוח של המון חברים בפורום. יחסוך אולי 80 אחוז מרוב הויכוחים כאן בתחום האודיו, אם הייתי יודע ומתמצא בתחום, אני בעצמי הייתי מתנדב לערוך את הניסוי...שי, לתשומת ליבך.

פורסם

איזה דיון נפלא, אני שמח שדיונים נגמרים על הצד הטוב ביותר :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...