Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהוא מדבר בעיקר על העניין של ההתראה בביפר.

מנסיון קודם עם המערכת, באמת אחלה מערכת. אולם כך בחשבון שיהיו התראות שווא ובכלל גם כאלו של סתם סקרנים אם יש לך רכב מעניין.

העניין הוא אם אכן מבוצע משהו פלילי ברכבך, והמערכת תתריע ותגיע, אז מה?אפילו אם אתה ברוס לי ותשבור לגנבים את העצמות, לא תצא מזה חלק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מתבצעות כניסות לרכב שלי כנראה על ידי שלטי נוחות.זה משהו שאני יודע וכבר הצלחתי לתפוס 3 חברה שהסתובבו בשכונה וכנראה שזה ממשיך אחרי שהחוק המטופש שלנו איפשר לאותם גנבים לחזור.כן ארצה לדעת אם נוגעים ברכב(כולה מאזדה 3 2008)והאם החברה האלה נימצאים באיזור שוב.מקווה בישבילם שהם מסתובבים בקבוצה ולא מדובר על אדם בודד

m7kj.jpg
פורסם

היתה לי אזעקת ביפר מהדורות הראשונים לפני כמה וכמה שנים (להערכתי בסביבות 15), זה היה מגניב בהתחלה עד לשלב שבו חתולים סוררים בחורף שהיו באים להתחמם על המכסה מנוע היו משגעים לי את הביפר ואת השכל. אולי היום הכיולים טובים יותר אבל קשה לי להאמין שהעלימו לחלוטין את אזעקות השווא.

בכל מקרה תריץ לעצמך את המחשבה בראש בימים שבהם רוב הפריצות אינן נערים שגונבים רדיו אלא גנבי רכבים שלא יהססו לפגוע בך כדי לא להתפס והם בדרך כלל יותר מאדם אחד הגם כדאי לך להפתיע את גנב הרכב ?!

פורסם

כמו שרשמתי כבר,תפסתי כבר חוליה לפני שנתיים או שלוש,2 שוודים מיפו ואחד מבת ים,הייתי שמח אם החוק פה לא היה פוגע בי אם הייתי פוגע בגנב,יש מגוון אפשרויות מבחינתי ואני יעשה הכל כדי לשמור על הרכוש שלי ועל האיזור מגורים שאני חי בו,בכל מחיר.בתור התחלה גז מדמיע במוצ"ש שיהיה בבית לכל מקרה :) שבת שלום

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...